
Τραγωδία με έξι νεκρούς από πυρκαγιά σε κατάστημα στο Αιγάλεω
Τραγικό θάνατο βρήκαν έξι άτομα κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα με κινέζικα ρούχα στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κανάρη στο Αιγάλεω. Η φωτιά έκαψε υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για υπηκόους Κίνας που χρησιμοποιούσαν την επιχείρηση ως τόπο κατοικίας.
Αναστασιάδης Τάσος
Τραγικό θάνατο βρήκαν έξι άτομα κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στις 2:50 τα ξημερώματα της Τρίτης σε κατάστημα με κινέζικα ρούχα στη διασταύρωση των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κανάρη στο Αιγάλεω.
Η φωτιά έκαψε υπόγειο, ισόγειο, πρώτο και δεύτερο όροφο.
Στο σημείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης που διήρκεσε περίπου μία ώρα εντοπίστηκαν νεκρά έξι άτομα. Οι σοροί τους βρέθηκαν απανθρακωμένες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για υπηκόους Κίνας που χρησιμοποιούσαν την επιχείρηση ως τόπο κατοικίας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές
- Ισραήλ: Καλείται από το Συμβούλιο της Ευρώπης να εγκαταλείψει το νομοσχέδιο για τη θανατική ποινή
- 3 άμαχοι νεκροί στην Ουκρανία, ανάμεσά τους 13χρονος, και ένας στη νοτιοανατολική Ρωσία