Επίσημη πρόσκληση για επίσκεψη απηύθυνε η Κίνα στον γιο του ηγέτη της Β.Κορέας
Το Πεκίνο προσκάλεσε επισήμως τον Κιμ Γιονγκ-ουν, τον μικρότερο γιο του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ιλ, και πιθανό διάδοχό του στην ηγεσία της χώρας, να επισκεφθεί την χώρα, σύμφωνα με την Νότιο Κορέα. Αυξημένα μέτρα ασφαλείας, εξαιτίας της ανησυχίας για «ντόμινο» από τις ταραχές στη Μέση Ανατολή.
Στελλάκη Αγγελική
Το Πεκίνο προσκάλεσε επισήμως τον Κιμ Γιονγκ-ουν, τον μικρότερο γιο του ηγέτη της Βορείου Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ιλ, και πιθανό διάδοχό του στην ηγεσία της χώρας, να επισκεφθεί την χώρα, σύμφωνα με την Νότιο Κορέα.
Επιτροπή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών της Νοτίου Κορέας ενημέρωσε για το θέμα βουλευτές της χώρας.
Δεν έγινε, ωστόσο, γνωστό το πότε θα πραγματοποιηθεί η επίσκεψη, καθώς και εάν ο Κιμ Γιονγκ-Ουν θα ταξιδέψει μόνος του ή εάν θα συνοδέψει τον πατέρα του.
Η επιτροπή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ανέφερε, μάλιστα, ότι τα μέτρα ασφαλείας στην Βόρειο Κορέα αυξάνονται, μετά τις ταραχές στη Μέση Ανατολή.
«Από ό,τι καταλαβαίνουμε υπήρξε ανάπτυξη τανκ, εξαιτίας του φόβου ότι μπορεί να υπάρξουν επιπτώσεις από τους αγώνες εκδημοκράτισης στη Μέση Ανατολή» ανέφερε η επιτροπή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες
- Δολοφονία Ελένης Παπαδοπούλου: Στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο 60χρονος γιος της

