
Νικηφόρο πέρασμα των Μάβερικς από την Ουάσιγκτον
Δια χειρός Τζέισον Τέρι που σημείωσε 25 πόντους οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν 105-99 των Γουίζαρντς στην Ουάσιγκτον, σημειώνοντας την πέμπτη σερί νίκη. Μια νίκη που μόνο εύκολα δεν ήρθε αφού οι Ουίζαρντς με σερί 8-0 κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 97-97 και ενώ απέμενε 1:36 πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.
Δια χειρός Τζέισον Τέρι που σημείωσε 25 πόντους οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν 105-99 των Γουίζαρντς στην Ουάσιγκτον, σημειώνοντας την πέμπτη σερί νίκη. Μια νίκη που μόνο εύκολα δεν ήρθε αφού οι Ουίζαρντς με σερί 8-0 κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 97-97 και ενώ απέμενε 1:36 πριν την ολοκλήρωση του αγώνα.
Ωστόσο οι Τάισον Τσάντλερ, Ντιρκ Νοβίτσκι και ο Τέρι είχαν αντίθετη άποψη και με συνεχόμενους πόντους έφεραν τη διαφορά σε επίπεδα που δεν μπορούσε να ανατραπεί, χαρίζοντας στους Μάβερικς την 42η εφετινή τους νίκη.
Ο Τσάντλερ ολοκλήρωσε τον αγώνα με double-double (23 πόντους, 13 ριμπάουντ), την ίδια στιγμή που η πρώτη επιλογή τον περσινών ντράφτ στο NBA, o Τζον Γουόλ, είχε 24 πόντους.
Στο Ντιτρόιτ, οι Πίστονς με τον Στάκι να σημειώνει 28 πόντους και τον Μονρό να κάνει double-double (12 πόντους, 16 ριμπάουντ) επικράτησαν 120-116 των Γιούτα Τζαζ. Στο Χιούστον, οι Ρόκετς τριπλασίασαν τις σερί νίκες τους. Κέριδσαν 123-108 τους Νετς του Νιου Τζέρσεϊ, με τους Μάρτιν, Μάντινγκερ και Σκόλα να σημειώνουν 30, 27 και 23 πόντους αντίστοιχα.
Τα αποτελέσματα:
Ντιτρόιτ-Γιούτα 120-116
Μέμφις-Σακραμέντο 120-92
Ουάσινγκτον-Ντάλας 99-105
Χιούστον-Νιου Τζέρσεϊ 123-108
Μιλγουόκι-Σικάγο 75-83
ΛΑ Κλίπερς-Βοστόνη 92-99
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Απόδραση δύο κρατουμένων από το νοσοκομείο Τρικάλων
- Η Νατάσα Λιόν «συνελήφθη» από την ICE αφού απομακρύνθηκε από την πτήση της
- Φιντάν: Ελλάδα και Κύπρος δεν χρειάζονται στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ – Η συνεργασία τους φέρνει προβλήματα
- ΗΠΑ: Γιατί ο αποκλεισμός των ιρανικών λιμανιών μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ
- Υπόκλιση σε Ντόρσεϊ από τη Euroleague: «Είναι κορυφαίος και απολαμβάνει κάθε στιγμή» (vid)
- Σπάρτη: «Εξαφανίστηκε» ο Ταΰγετος λόγω πυκνής ομίχλης
