Συμφωνία για ημιτελικό παρουσία μαθητών μεταξύ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ
Με 900 μαθητές και αθλητές, όπως συμφώνησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ την Τετάρτη, 2 Μαρτίου.
Λιαμίρας Σάββας
Με 900 μαθητές και αθλητές, όπως συμφώνησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Κυπέλλου ανδρών στο βόλεϊ την Τετάρτη, 2 Μαρτίου.
Οι δύο πλευρές μαζί με τον εκπρόσωπο της ΓΓΑ, Βασίλη Ντάκουρη συζητούσαν επί δύο ώρες τις λεπτομέρειες για την αναμέτρηση, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».
Μάλιστα ο κ. Ντάκουρης, ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι θα γίνει μόνο εάν οι θεατές είναι μαθητές και αθλητές ενώ τα ίδια ακριβώς μέτρα θα ισχύσουν και στον αγώνα των γυναικών για το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τα όσα αποφασίστηκαν:
1. Θα έχουν δικαίωμα εισόδου μαθητές σχολείων και αθλητές συλλόγων.
2. Προτεραιότητα θα έχουν σχολεία και σύλλογοι από την περιοχή του Πειραιά.
3. Η είσοδος των μαθητών και των αθλητών δεν θα γίνει μεμονωμένα. Οι αθλητές θα συνοδεύονται από τους προπονητές των ομάδων τους και οι μαθητές από τους δασκάλους τους αφού προηγουμένως έχουν αιτηθεί εγγράφως την είσοδο τους προς τον Ολυμπιακό ή, την ΕΟΠΕ.
4. Θα καταρτιστεί λίστα με τα στελέχη και τους παράγοντες των συλλόγων οι οποίοι αφού αιτηθούν την είσοδο τους θα επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα κατά την είσοδο τους.
5. Θα καταρτιστεί λίστα χορηγών και χορηγών προβολής.
6. Οι επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες άλλων ομάδων ή, βετεράνοι αθλητές του βόλεϊ θα έχουν δικαίωμα εισόδου αφού προηγουμένως αιτηθούν πρόσκληση και δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα 900 άτομα που προβλέφθηκαν για την είσοδο στον αγώνα.
7. Τα όσα αποφασίστηκαν για τον ημιτελικό του Κυπέλλου στου Ρέντη ισχύουν και για τον αγώνα Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού στο Μετς στις 5 Μαρτίου για την Α1 γυναικών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.exedrasports.gr
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
