«Όχι» των φαρμακοποιών σε φάρμακα με πίστωση από την 1η Μαρτίου
Σταματούν οι φαρμακοποιοί από την 1η Μαρτίου την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους επτά ταμείων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα υπέρογκα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων. Όπως δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κ.Λουράντος πρόκειται για τα ταμεία ΟΠΑΔ, ΔΕΗ, ΗΣΑΠ, Εμπορικής Τράπεζας, Δικηγόρων Αθήνας, Δικηγόρων επαρχίας και ΤΣΑΥ.
Μαργαρίτη Κυριακή
Σταματούν οι φαρμακοποιοί από την 1η Μαρτίου την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους επτά ταμείων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα υπέρογκα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων.
Όπως δήλωσε στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κ.Λουράντος πρόκειται για τα ταμεία ΟΠΑΔ, ΔΕΗ, ΗΣΑΠ, Εμπορικής Τράπεζας, Δικηγόρων Αθήνας, Δικηγόρων επαρχίας και ΤΣΑΥ.
{{{ audio1 }}}
Σχετικά με την εξαφάνιση της ασπιρίνης από τα ράφια των φαρμακείων ο κ.Λουράντος τόνισε ότι ευθύνονται τόσο οι «κομπίνες που γίνονται με τις εξαγωγές των φαρμάκων», όσο και «η ελλιπής τροφοδοσία της ελληνικής αγοράς από τις εταιρείες».
Και στο παρελθόν είχα ζητήσει από την κ.Κατσέλη και γενικά από το υπουργείο να μην παίζει με τα φάρμακα, τόνισε ο κ.Λουράντος, προσθέτοντας ότι δεν είναι μόνο η ασπιρίνη που λείπει από τα ράφια των φαρμακείων. «Εξαφανίστηκαν τα φθηνά φάρμακα από την αγορά» είπε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το 24ωρο του Μπραντ Πιτ στην Αθήνα: Από την αποθέωση στην πλατεία Κοτζιά στα γυρίσματα στο δημαρχείο
- Ο Μπάμπης Κωστούλας συναντήθηκε με τον Μπαρτζώκα (pic)
- Κόρινθος: Εντοπίστηκε σορός άνδρα κοντά στο λιμάνι
- Προβλέψεις σοκ για το πετρέλαιο – Μια ανάσα από τα 100 δολ.
- Ηράκλειο: Εργάτης έπεσε από ύψος και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι – Νοσηλεύεται στο «Βενιζέλειο»
- Σπουδαίος Πετρούνιας: Ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο για τον «αρχοντα των κρίκων»