
Στράτευση κατά της βίας στα γήπεδα ζητά ο Κάρολος Παπούλιας
Σε συστράτευση εναντίον της βίας τα γήπεδα κάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, λέγοντας ότι είναι απαράδεκτο μία μικρή μειοψηφία να αμαυρώνει τον αθλητισμό. «Εμείς λέμε "όχι" στην βία στα γήπεδα, για να ξαναγυρίσει ο αθλητισμός όπως τον ζήσαμε εμείς οι παλιότεροι» ανέφερε ο Κ.Παπούλιας.
Σε συστράτευση εναντίον της βίας τα γήπεδα κάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, κάνοντας γενική αναφορά στο ζήτημα επ’ αφορμή και των πρόσφατων γεγονότων.
«Πρέπει όλοι μας εμείς που αγαπάμε τον αθλητισμό, εμείς που αγαπάμε τις αρετές και τα ιδανικά του αθλητισμού, να στρατευθούμε εναντίον της βίας στα γήπεδα» ανέφερε ο Πρόεδρος, συνεχίζοντας: «Είναι απαράδεκτο μία μικρή μειοψηφία να δημιουργεί επεισόδια τα οποία αμαυρώνουν τον αθλητισμό. Εμείς λέμε «όχι» στην βία στα γήπεδα, για να ξαναγυρίσει ο αθλητισμός όπως τον ζήσαμε εμείς οι παλιότεροι».
Ο Κ.Παπούλιας έκανε τις παραπάνω δηλώσεις σε σύντομο χαιρετισμό του κατά την τελετή που έγινε για να τιμηθεί για την προσφορά του στον αθλητισμό στο κλειστό γυμναστήριο των Ιωαννίνων, όπου έγινε φιλικός αγώνας μπάσκετ μεταξύ των βετεράνων της Εθνικής Ελλάδος και της αντίστοιχης της Ισπανικής Μπαρτσελόνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Σπείρα «εγκληματικού τουρισμού» έκανε διαρρήξεις σε πολυτελείς οικίες στην Αττική – Εξιχνιάστηκε κλοπή 1,5 εκατ. ευρώ
- Η Ουγγαρία παραμένει μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Οι βουλευτές ανέτρεψαν την απόφαση Όρμπαν
- Πλήγμα στην ΑΕΚ με Φίζελ: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- Πέτρος Συρίγος: Σοβαρό τροχαίο για τον σεφ της «Super Κατερίνα» – Τι συνέβη
- Ανοίγει για τους πολίτες το δεύτερο κολυμβητήριο των Τρικάλων
- Δρομολογείται επανίδρυση και λειτουργία του Τομέα Υγείας – Πρόνοιας στο ΕΠΑΛ Άστρους