Στο 4,9% επιβραδύνθηκε ο εναρμονισμένος πληθωρισμός τον Ιανουάριο
Στο 4,9% επιβραδύνθηκε ο εναρμονισμένος πληθωρισμός τον Ιανουάριο, έναντι 5,2% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ελληνική Στατισιτκή Αρχή.
Στο 4,9% επιβραδύνθηκε ο εναρμονισμένος πληθωρισμός τον Ιανουάριο, έναντι 5,2% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Ελληνική Στατισιτκή Αρχή.
Κατά την ίδια σύγκριση του 2010 προς το 2009, είχε σημειωθεί αύξηση 2,3%.
Σε μηνιαία βάση, υποχώρησε κατά 1% έναντι μείωσης 0,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του προηγούμενου έτους.
Στο 12μηνο Φεβρουαρίου 2010 – Ιανουαρίου 2011, παρουσίασε αύξηση 4,9%, έναντι αύξησης 1,4% που σημειώθηκε από τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων 12μήνων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπόθεση Κώστα Γρεβενίτη: «Είχε εντάσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός του» – Τι αποκαλύπτει μάρτυρας
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Το καυτό εξάγωνο
- Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στη Βολιβία – Χτύπησε 12 αυτοκίνητα – «Έβρεξε» λεφτά [βίντεο]
- Ο Τραμπ έδωσε εντολή στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες να σταματήσουν τη συνεργασία με την Anthropic
- Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου: «Ο κόσμος όλος, δύο πράσινα μάτια, γεμάτα δύναμη»
- Οι ΗΠΑ ζητούν από το Ιράν να «απελευθερώσει τους Αμερικανούς ομήρους»
