
Στο νοσοκομείο με αφυδάτωση ένας από τους μετανάστες απεργούς πείνας
Με έντονα χαρακτηριστικά αφυδάτωσης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παμμακάριστος ένας από τους 237 μετανάστες απεργούς πείνας του μεγάρου Υπατία. Οι γιατροί που βρίσκονται δίπλα τους προειδοποιούν ότι τις επόμενες ημέρες η κατάσταση της υγείας πολλών μεταναστών θα φτάσει σε οριακό σημείο.
Με έντονα χαρακτηριστικά αφυδάτωσης μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παμμακάριστος ένας από τους 237 μετανάστες απεργούς πείνας του μεγάρου Υπατία.
Σύμφωνα με τον γιατρό Θανάση Καραβέλη, από την ομάδα υποστήριξης γιατρών προς τους απεργούς πείνας, «τα επόμενα 24ωρα η κατάσταση πολλών από τους απεργούς πείνας θα είναι σε οριακό σημείο».
Στο μεταξύ, συνεχίζει να νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό ο απεργός πείνας που παρουσίασε καρδιολογικό πρόβλημα.
Τη συμπαράστασή τους στους μετανάστες, που συνεχίζουν για 24η ημέρα την απεργία πείνας, εκφράζουν η ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, καλώντας την κυβέρνηση να προχωρήσει στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.
Η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση, η οποία αποφασίστηκε από τη γενική συνέλευση των 250 απεργών μεταναστών και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 5:00 το απόγευμα, στο Μουσείο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Υποψία σκανδάλου στα προγράμματα κατάρτισης – Το έργο στις φυλακές που τροποποιήθηκε και τα κέντρα που αποκλείστηκαν
- Λαϊκές αντιδράσεις στη Βολιβία – Χιλιάδες διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του προέδρου
- Ο σκανδαλώδης έρωτας των Μάμι Βαν Ντόρεν και Στιβ Κόχραν
- Ζάκυνθος: Δραματική επιχείρηση διάσωσης 22χρονου στο Ναυάγιο – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ισπανία: Ο πρώην πρωθυπουργός Φελίπε Γκονθάλεθ ζητά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών
- «Τσουνάμι» αλλαγών στη Μίλαν: Τέλος ο Αλέγκρι και άλλοι τρεις, υπ’ ατμόν ο Ιμπραΐμοβιτς!
