Έκοψε το κάπνισμα εδώ και ένα χρόνο ο Μπαράκ Ομπάμα
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προεδρία των ΗΠΑ φαίνεται ότι βοήθησαν τον Μπαράκ Ομπάμα να κόψει το τσιγάρο μετά από 30 χρόνια. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους η ίδια η σύζυγός του, Μισέλ, ο φανατικός καπνιστής Ομπάμα δεν έχει αγγίξει τσιγάρο τον τελευταίο χρόνο.
Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προεδρία των ΗΠΑ φαίνεται ότι βοήθησαν τον Μπαράκ Ομπάμα να κόψει το τσιγάρο μετά από 30 χρόνια.
Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους η ίδια η σύζυγός του, Μισέλ, δεν έχει αγγίξει τσιγάρο τον τελευταίο χρόνο και κατάφερε να το κόψει.
«Αποτελούσε ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο και είμαι πολύ περήφανη που κατάφερε να το κόψει» είπε η Μισέλ Ομπάμα για τον αμερικανό πρόεδρο.
Τον Δεκέμβριο ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Ρόμπερτ Γκιμπς, είχε δηλώσει ότι ο αμερικανός πρόεδρος που ήταν φανατικός καπνιστής για περίπου 30 χρόνια, δεν έχει αγγίξει τσιγάρο τους τελευταίους εννέα μήνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]
- Αταμάν: «Ήμασταν χάλια, δεν αξίζαμε τη νίκη»
- Λιγότερη δουλειά, περισσότερος τζόγος για την Gen Z

