Σε συνεχή επαφή η Αθήνα με την ομογένεια και το Πατριαρχείο σε Αλεξάνδρεια και Κάιρο
Η ελληνική πρεσβεία στην Αίγυπτο και τα γενικά προξενεία στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια βρίσκονται σε επαφή με τους Έλληνες όπως και με το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.
Η ελληνική πρεσβεία στην Αίγυπτο και τα γενικά προξενεία στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια βρίσκονται σε επαφή με τους Έλληνες όπως και με το Πατριαρχείο Αλεξανδρείας.
Από τις επαφές των ελληνικών διπλωματικών αντιπροσωπειών με τις οργανώσεις των Ελλήνων, τη Μονή Σινά, το Πατριαρχείο και τις ελληνικές επιχειρήσεις, δεν υπάρχουν αναφορές για Έλληνες που να βρίσκονται σε κίνδυνο.
Ωστόσο, ακριβείς πληροφορίες δεν υπάρχουν αφού υπάρχει μεγάλη τεχνική δυσκολία στην πραγματοποίηση επικοινωνιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η επιστήμη μίλησε: Η κοτόσουπα είναι το old time classic «φάρμακο»
- Καιρός: Τοπικές βροχές τη Δευτέρα – Έρχονται καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την παραμονή Πρωτοχρονιάς
- Με τη μεγάλη εξουσία έρχεται η μεγάλη ανασφάλεια – Γιατί τα ισχυρότερα κράτη φοβούνται περισσότερο;
- Horses: 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του το άλμπουμ της Πάτι Σμιθ ακούγεται ακόμα «επικίνδυνα ζωντανό»
- Ερωτικά σε κρίση; Οι δύο συνήθειες που μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις
- Λίντια Φέρτσάιλντ: Όταν το DNA λέει ψέματα – Η σπάνια περίπτωση χιμαιρισμού που μπέρδεψε τη Δικαιοσύνη



