INTRAKAT : Νέα έργα ύψους 12,7 εκατ. ευρώ σε Ελλάδα και Ρουμανία
Η INTRAKAT ανέλαβε στο Βουκουρέστι έργο προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ (8,8 εκατ. RON) υπογράφοντας τη σχετική σύμβαση με το Ινστιτούτο Βιολογίας Βουκουρεστίου, το οποίο είναι τμήμα της Ρουμανικής Ακαδημίας. Πρόκειται για τις εργασίες ανάπλασης και εκσυγχρονισμού του Ινστιτούτου Βιολογίας Βουκουρεστίου. Το έργο αποτελεί μέρος του προγράμματος ‘Ανάπτυξη υποδομών του Ινστιτούτου Βιολογίας Βουκουρεστίου με στόχο την ενίσχυση της βιοποικιλότητας στο πλαίσιο της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής’.
To κτιριακό συγκρότημα του Ινστιτούτου αποτελείται από το κεντρικό κτίριο συνολικής επιφανείας 5.580 τ.μ. (3 όροφοι και υπόγειο), το Vivarium συνολικής επιφανείας 774 τ.μ. και το Greenhouse συνολικής επιφανείας 551 τ.μ. Tο έργο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 14 μήνες.
Περαιτέρω η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου, ΠΡΙΣΜΑ ΔΟΜΗ ΑΤΕ, υπέγραψε σύμβαση ύψους 10,7 εκατ. ευρώ με τη ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ για την κατασκευή του έργου ‘Κατασκευή δικτύων απορροής ομβρίων υδάτων Δήμου Παιανίας’. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ε.Π. ‘ΑΤΤΙΚΗ 2007-2013’ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 30 ημέρες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μινεάπολη: Νέο βίντεο αμφισβητεί τους ισχυρισμούς της ICE – Το θύμα κρατούσε… κινητό και όχι όπλο
- Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 67-70: Ο «δικέφαλος» είχε περισσότερες λύσεις στο τέλος (vid)
- Πως η Κίνα εκμεταλλεύεται τις επιθέσεις και την στάση των ΗΠΑ απέναντι στον υπόλοιπο κόσμο
- Θεσσαλονίκη: Νεαρή γυναίκα έπεσε από γέφυρα της περιφερειακής οδού – Μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
- Εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη σήψη στη Σουβάλα στην Αίγινα
- Σέρρες: «Η γυναίκα μου έχει ψυχικά προβλήματα, δεν αντέχω και μένω στο υπόγειο» – Ξεσπά ο σύζυγος της καθηγήτριας
