Αρχιερατικό μνημόσυνο για τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο
Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από το θάνατο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου τελέσθηκε την Κυριακή στο Ιερό Ναό της «Παναγίτσας» Φαλήρου, όπου ο μακαριστός είχε υπηρετήσει στις αρχές του εκκλησιαστικού του βίου. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προεξήρχε της τελετής, ενώ παρόντες ήταν δεκάδες μητροπολίτες αλλά και πλήθος πιστών.
Μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από το θάνατο του αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου τελέσθηκε την Κυριακή στο Ιερό Ναό της «Παναγίτσας» Φαλήρου, όπου ο μακαριστός είχε υπηρετήσει στις αρχές του εκκλησιαστικού του βίου.
Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προεξήρχε της τελετής, ενώ παρόντες ήταν δεκάδες μητροπολίτες αλλά και πλήθος πιστών που παρακολούθησαν την τελετή με συγκίνηση.
Για τη ζωή, το έργο και τα οράματα του μακαριστού αρχιεπισκόπου μίλησε ο μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος.
Εκτός από τον μητροπολίτη Σάμου, στο μνημόσυνο παρέστησαν οι μητροπολίτες Καστοριάς Σεραφείμ, Κασσανδρείας Νικόδημος, Σύρου Δωρόθεος, Νέας Σμύρνης Συμεών, Φλωρίνης Θεόκλητος, Ύδρας Εφραίμ, Σερρών Θεολόγος, Κερκύρας Νεκτάριος, Σιδηροκάστρου Μακάριος, Πειραιώς Σεραφείμ, Καισαριανής Δανιήλ, Δημητριάδος Ιγνάτιος και Κυθήρων Σεραφείμ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Χημικά και πάλι κατά των αγροτών από την αστυνομία
- EE: Σύγκρουση για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία – Η στάση του Βελγίου, πολιορκητικός κριός ο Μερτς
- ΓΣΕΕ: Τι ισχύει για τους εργαζόμενους σε συνθήκες κακοκαιρίας
- Μάικλ Κέιν: Εμφανίστηκε σε αμαξίδιο για βράβευση του και συγκίνησε το κοινό
- Τρομερές καταστάσεις στην Παρτιζάν: Ο κόσμος φώναζε «Ομπράντοβιτς» και… ξενέρωσε τον Ουάσινγκτον που έφυγε (vid)
- Δίκη Βαλυράκη: Μάρτυρας κατέθεσε στη δίκη ότι είδε να χτυπούν με κοντάρι τον πρώην υπουργό

