45 Τετραγωνικά
Υπερβαίνοντας τις οικονομικές δυνατότητες που της προσφέρει ο μισθός της πωλήτριας, νοικιάζει ένα διαμέρισμα 45 τετραγωνικών σε τιμή ευκαιρίας κάπου στην Αχαρνών, σε μια περιοχή απλησίαστη από Έλληνες, γεμάτη από ξένους. Νιώθοντας και εκείνη ξένη ανάμεσα τους, κάνει τα πρώτα βήματά της στην ελευθερία. Με το που μένει μόνη, αρχίζει να ξεδιπλώνεται ο κρυμμένος αληθινός της εαυτός και σταδιακά διαφοροποιείται από την παρέα της, ξεκόβει από μια αδιάφορη σχέση που είχε και ζητάει αύξηση στη δουλειά της, αν και χωρίς αποτέλεσμα.
Στο σπίτι ανακαλύπτει κάτι ξεχασμένες κούτες, από τον προηγούμενο ενοικιαστή. Μαθαίνει ότι ανήκουν σε έναν μυστηριώδη νέο, τον Φώτη που πήγε υποτίθεται στα νησιά να δουλέψει για να χρηματοδοτήσει τις καλλιτεχνικές του σπουδές. Εν αγνοία του η Χριστίνα παίρνει δύναμη από τον κόσμο που αυτός εκπροσωπεί, από τις σημειώσεις, τα βιβλία, τις μουσικές του, σχέδια και εικόνες που ανακαλύπτει μέσα στις κούτες και την συγκινούν.
Σύντομα, όμως, έρχεται η πρώτη του μηνός και η Χριστίνα πρέπει να πληρώσει το ενοίκιο. Βρίσκεται σε αδιέξοδο αλλά δεν εγκαταλείπει τη μάχη. Ώσπου, ο Φώτης επιστρέφει να πάρει πίσω τις κούτες που είχε αφήσει πίσω στην γκαρσονιέρα των 45m2.
| Έφη Λογγίνου | |
| Ηθοποιός: | Ράνια Οικονομίδου |
| Ηθοποιός: | Αλεξάνδρα Παλαιολόγου |
| Ηθοποιός: | Αντίνοος Αλμπάνης |
| Στράτος Τζίτζης |
- «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ήθελαν τον Κλοπ»
- Πέθανε ο σπουδαίος βετεράνος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντιβάλ
- Eurovision 2026: Η υπόσχεση του Akyla και η πραγματική ιστορία πίσω από τον viral στίχο «Ferto»
- Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε πάγκους λαϊκής αγοράς στο Φάληρο – Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 2-2: Παλικαρίσια ισοπαλία για τα «λιοντάρια» στο 90+2′!

