
Συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τους εργαζομένους στις αστικές συγκοινωνίες
Συνάντηση με το συντονιστικό όργανο των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς είχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη. «Πιστεύουμε ότι τις συγκοινωνίες πρέπει να τις δούμε από μηδενική βάση με σοβαρό πρόγραμμα, με σοβαρή οργάνωση, χωρίς να αποκλείεται κάποιοι κλάδοι τους να ιδιωτικοποιηθούν» τόνισε, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως σε κάποια θέματα που της έθεσαν οι εργαζόμενοι έχουν δίκιο.
Συνάντηση με το συντονιστικό όργανο των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς είχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία σημείωσε ότι οι θέσεις του κόμματός της είναι γνωστές.
«Πιστεύουμε ότι τις συγκοινωνίες πρέπει να τις δούμε από μηδενική βάση με σοβαρό πρόγραμμα, με σοβαρή οργάνωση, χωρίς να αποκλείεται κάποιοι κλάδοι τους να ιδιωτικοποιηθούν» τόνισε, αναγνωρίζοντας παράλληλα πως σε κάποια θέματα που της έθεσαν οι εργαζόμενοι έχουν δίκιο.
«Η Δημοκρατική Συμμαχία για τις θέσεις της, τις οποίες αναλυτικά εξήγησα στους εργαζομένους, θα δώσει τη μάχη της στη Βουλή» πρόσθεσε η Ντ.Μπακογιάννη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του Κυπέλλου Αγγλίας
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό


