Δεν συμμετέχουν οι δικηγόροι της Αθήνας στην τριήμερη αποχή που ξεκίνησε την Τετάρτη
Δεν θα συμμετάσχουν οι δικηγόροι της Αθήνας στην τριήμερη αποχή καθηκόντων που αποφάσισε για την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή η ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όρους της απελευθέρωσης του επαγγέλματος. Το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε κατά πλειοψηφία να συνεχίσει τις διαβουλεύσεις με τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών.
Δεν θα συμμετάσχουν οι δικηγόροι της Αθήνας στην τριήμερη αποχή καθηκόντων που αποφάσισε για την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή η ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όρους της απελευθέρωσης του επαγγέλματος.
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών για το ζήτημα του λεγόμενου «ανοίγματος» του επαγγέλματός τους την Τετάρτη και την στάση του Συλλόγου αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία 14 υπέρ έναντι 4 κατά και μιας αποχής συνέχιση των διαβουλεύσεων με τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Οικονομικών με βάση τις προτάσεις του Συλλόγου.
Επίσης αποφασίστηκε ότι ανάλογα με τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων θα καθορίσουν οι δικηγόροι της Αθήνας την περαιτέρω στάση τους ενώ, όπως ανέφεραν, οι δικηγόροι της Αθήνας είναι σε επιφυλακή και αναμένουν τις όποιες εξελίξεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γροιλανδία: Την ανάγκη «σεβασμού της κυριαρχίας της» τονίζει η φον ντερ Λάιεν σε μέλη του Κογκρέσου των ΗΠΑ
- Συρία: Τραμπ και Σάρα συζήτησαν για τις εγγυήσεις των δικαιωμάτων των Κούρδων
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
