ΑΤΕ Ασφαλιστική: Στηρίζει τα παιδικά χωριά SOS
Με τα παιδικά χωριά SOS συνεργάστηκε φέτος κατά την περίοδο των εορτών η Αγροτική Ασφαλιστική, πιστή στη φιλοσοφία της ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στα κοινωνικά προβλήματα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεκαπέντε (15) παιδιά από τα χωριά SOS τραγούδησαν τα κάλαντα στη Διοίκηση της Εταιρείας, χάρηκαν τα δώρα που τους μοιράστηκαν και αντάλλαξαν ευχές για τον καινούριο χρόνο. Επιπλέον η Διοίκηση της εταιρείας παρέδωσε μια επιταγή στον επικεφαλή των παιδιών, ενισχύοντας το πολύτιμο έργο των χωριών SOS.
Όπως επισημαίνεται, και τα παιδιά των εργαζομένων στην ΑΤΕ Ασφαλιστική απόλαυσαν μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στις εγκαταστάσεις του «Ελληνικού Κόσμου» (πρώην κτίριο Εταιρείας Μείζονος Ελληνισμού) παρακολούθησαν την προβολή «Περιήγηση στην αρχαία αγορά των Αθηνών» και οι μικρότερες ηλικίες το πρόγραμμα «ο Αίσωπος στον ελληνικό κόσμο» και στο τέλος τα 200 και πλέον παιδιά, μοιράστηκαν ωραία και χρήσιμα δώρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 25.01.2026]
- Τραγωδία στην Πάτρα – Nεκροί δύο νέοι σε τροχαίο στην Παραλία
- Ο κυβερνήτης της Μινεσότα Τιμ Γουάλτς αποφάσισε να αναπτύξει την Εθνοφρουρά [βίντεο]
- Μοσχάτο: Φωτιά στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου – Εξετάζεται το ενδεχόμενο του εμπρησμού
- Τουρκία: Το φιλοκουρδικό κόμμα DEM ζητά να σταματήσει η πολιορκία του Κομπάνι από τις συριακές δυνάμεις
- Νίκολιτς: «Πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό πιστεύω θα έχουμε πάρει αμυντικό χαφ»

