
Μεικτά πρόσημα στις ευρωπαϊκές αγορές τη Δευτέρα, κλειστή η Γουόλ Στριτ
Στη σκιά της συνεδρίασης του Eurogroup ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα οι συνεδριάσεις των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, που έκλεισαν με μεικτά πρόσημα και μικρές μεταβολές. Κλειστή η αγορά της Νέας Υόρκης, λόγω της ημεράς για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
Στη σκιά της συνεδρίασης του Eurogroup ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα οι συνεδριάσεις των ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων, που έκλεισαν με μεικτά πρόσημα και μικρές μεταβολές. Κλειστή η αγορά της Νέας Υόρκης, λόγω της ημεράς για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
Τις χειρότερες επιδόσεις της ημέρας κατέγραψε ο κλάδος των τραπεζικών μετοχών, με τις μετοχές των Deutsche Bank, Lloyds, Barclays, Societe Generale, Banco Santander.
Αντιθέτως, οι θεωρούμενες ως αμυντικές μετοχές έκλεισαν ως επί το πλείστον θετικά, με τον κλαδικό StoxxEurope 600 για τον κλάδο υγείας να ενισχύεται κατά 1% και τον αντίστοιχο για τις τηλεπικοινωνίες κατά 0,7%.
Στη Φρανκφούρτη, ο DAX30 έκλεισε με οριακή άνοδο 0,03% ενώ ο CAC40 στο Παρίσι υποχώρησε κατά 0,2%. Μικρή πτώση 0,27% κατέγραψε ο FTSE100 στο Λονδίνο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξηρασία, καταιγίδες, άνοδος της παγκόσμιας θερμοκρασίας – Οι προβλέψεις για «σούπερ» Ελ Νίνιο το καλοκαίρι
- Κυριακή του Πάσχα με σούβλες και μαζικό ψήσιμο του οβελία σε κάθε γειτονιά και πόλη
- Οι πασχαλινές ευχές του Ροντινέι από τις Σπέτσες (pic)
- Δύο σοβαροί τραυματισμοί από βεγγαλικά στην Κορινθία: Ακρωτηριάστηκε το δάχτυλο 19χρονου
- Έπσταϊν, Ιράν, Lego και Τραμπ: Ο Mr Explosive για τα πιο viral βίντεο των ημερών
- Νέα Υόρκη: Ο δήμαρχος Μαμντάνι ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» στα ελληνικά και κέρδισε τις εντυπώσεις


