
Επωφελής η εξαγορά της Γερμανός για την Cosmote
Ολοκληρώθηκε με την αποστολή τυπικών κλήσεων η ανάκριση για την υπόθεση της εξαγοράς της εταιρείας Γερμανός από την εταιρεία Cosmote. Από την ανάκριση προέκυψε ότι δεν υπήρξε ζημία για το Δημόσιο.Ο Τακτικός Ανακριτής που είχε χρεωθεί την δικογραφία για την επίμαχη εξαγορά έκρινε πως τα στοιχεία της υποθέσεως δεν επαρκούν ώστε να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες […]
Ολοκληρώθηκε με την αποστολή τυπικών κλήσεων η ανάκριση για την υπόθεση της εξαγοράς της εταιρείας Γερμανός από την εταιρεία Cosmote. Από την ανάκριση προέκυψε ότι δεν υπήρξε ζημία για το Δημόσιο.
Ο Τακτικός Ανακριτής που είχε χρεωθεί την δικογραφία για την επίμαχη εξαγορά έκρινε πως τα στοιχεία της υποθέσεως δεν επαρκούν ώστε να στοιχειοθετηθούν οι κατηγορίες σε βάρος των 18 κατηγορουμένων.
Για την υπόθεση της εξαγοράς της εταιρείας Γερμανός από την εταιρεία Cosmote, η οποία ολοκληρώθηκε πριν περίπου πέντε χρόνια έναντι τιμήματος 1,3 δισ. ευρώ, είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απιστία, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και χειραγώγηση μετοχής.
Για την υπόθεση είχε διενεργηθεί έρευνα πραγματογνωμοσύνης από ελεγκτικές εταιρείες οι οποίες έκριναν εύλογο το τίμημα της εξαγοράς της Γερμανός από την Cosmote.
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πόρισμα, η Cosmote όχι μόνον δεν υπέστη καμία ζημία από την εξαγορά, αλλά αντιθέτως χάρη σε αυτήν έχει καταστεί ηγέτης της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Lidl House Athens: Ένας κόμβος σύμπραξης που μετατρέπει το φαγητό από ατομική ανάγκη σε συλλογική εμπειρία
- Διεθνής Οργάνωση Εργασίας: Ποια επαγγέλματα απειλεί περισσότερο η τεχνητή νοημοσύνη και ποια όχι
- Όταν ο Τζακ Νίκολσον πρότεινε δουλειά στο Χόλιγουντ στον Πούτιν
- Κρήτη: Ψάχνουν το κινητό της Ελευθερίας και το όπλο της δολοφονίας – Τα στοιχεία που θα ολοκληρώσουν το παζλ του φονικού
- Σήμερα η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία – Πότε ξεκινούν οι εξετάσεις στα Πρότυπα
- Τσελέντης για σεισμό στην Κρήτη: «Ας αποφύγουμε για λίγο τα μπάνια»


