Σε νέα απολογία καλούνται πέντε κατηγορούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες»
Σε νέα απολογία καλούνται πέντε κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, που αντιμετωπίζουν πλέον από τους εφέτες ανακριτές της υπόθεσης, κατηγορίες για την αποστολή των 14 παγιδευμένων δεμάτων σε πρεσβείες στην Ελλάδα αλλά και σε ξένους ηγέτες.
Σε νέα απολογία καλούνται πέντε κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, που αντιμετωπίζουν πλέον από τους εφέτες ανακριτές της υπόθεσης, κατηγορίες για την αποστολή των 14 παγιδευμένων δεμάτων σε πρεσβείες στην Ελλάδα αλλά και σε ξένους ηγέτες.
Τις επόμενες ημέρες ο κύκλος των κατηγορουμένων για την υπόθεση της αποστολής των παγιδευμένων πακέτων ενδέχεται να «ανοίξει» με κλήσεις σε απολογίες τουλάχιστον άλλων τεσσάρων προσώπων.
Για την υπόθεση των παγιδευμένων πακέτων οι εφέτες ανακριτές έχουν ζητήσει μέσω δικαστικής συνδρομής στοιχεία τόσο από την Ιταλία όσο και από την Γερμανία -καθώς ένα πακέτο έφθασε στην Γερμανία με παραλήπτη το γραφείο της καγκελαρίου Μέρκελ- ενώ αντίστοιχα στοιχεία έχουν ζητήσει και οι Ιταλοί ανακριτές από τους εδώ ανακριτές για τα πακέτα βόμβες σε πρεσβείες στην Ρώμη.
Την Δευτέρα αναμένεται να ξεκινήσει ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που θα συνεδριάζει στις φυλακές Κορυδαλλού, η δίκη για την πρώτη δικογραφία που αφορά τους «Πυρήνες» με κατηγορούμενους 13 νεαρούς εκ των οποίων οι τέσσερις παραμένουν ασύλληπτοι.
Οι κατηγορίες αφορούν την συμμετοχή τους σε εγκληματική οργάνωση, προμήθεια κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών και τις βομβιστικές ενέργειες της οργάνωσης σε βάρος του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Χηνοφώτη, της τότε βουλευτή κ. Λούκας Κατσέλη και των γραφείων του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Έκτακτο Συμβούλιο υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ – Γαλλία και Βρετανία αρνούνται ότι ήξεραν για την επίθεση στο Ιράν
- Η αντίδραση της Ρωσίας και της Κίνας στην επίθεση των ΗΠΑ και του Ισραήλ στο Ιράν
- Ιράν: Απειλεί να μην αγωνιστεί στο Μουντιάλ μετά τις επιθέσεις!
- Οβιέδο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: «Απόδραση» στις καθυστερήσεις για τους «ροχιμπλάνκος»
- ΗΠΑ: Η έλλειψη σοβαρότητας του Ιράν στις συνομιλίες δεν άφησαν άλλη επιλογή στον Τραμπ παρά να επιτεθεί
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]
