Στην κατηγορία των crossover επιστρέφει η KIA
Ανάμεσα στο Soul και στο Sportage φιλοδοξεί να τοποθετηθεί η έκδοση παραγωγής του πρωτότυπου KV7 της KIA που θα παρουσιαστεί για πρώτη φοράς στο Detroit των Η.Π.Α.
Ένα ακόμη crossover αναμένεται να προσθέσει στην γκάμα της η KIA μέσα στα επόμενα χρόνια, αναγνωρίζοντας τη στροφή του αγοραστικού κοινού από τα θηριώδη SUV στις μικρότερες -σε διαστάσεις και κυβισμό- προτάσεις.
Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία αυτοκινήτων δείχνει πως ανήκει το πρωτότυπο KV7, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις αρχές Ιανουαρίου στο Detroit των Η.Π.Α, ξεχωρίζοντας για τον κυβοειδή σχεδιασμό του.
Ο τελευταίος θυμίζει έντονα το μέχρι σήμερα γνωστό Soul, έστω και αν οι τύπου «Gullwing» πίσω πόρτες δηλώνουν με ξεκάθαρο τρόπο τη διαφοροποίηση του πρωτότυπου KIA.
Περισσότερες πληροφορίες για το KV7 αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, πλησιάζοντας την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου στις 10 Ιανουαρίου.
auto.in.gr
- «Αμετανόητος θύτης» – Η Ροζάνα Αρκέτ γράφει ανοιχτή επιστολή στον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν
- Ραφήνα: Εμπλοκή κάβου στην προπέλα του πλοίου «Θεολόγος» – Ταλαιπωρία για 673 επιβάτες
- Τορούν 2026: Εξασφάλισε το ασημένιο και προσπαθεί για το χρυσό ο Καραλής!
- Τι λέει στο in η δικηγόρος που γέννησε πρόωρα και δεν της αναγνωρίστηκε ανωτέρα βία
- Σακελλαρίδης: Πόσο ακόμα η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα συνεχίσει να συμπεριφέρεται ως τοποτηρητής του Τραμπ και του Νετανιάχου
- Ορμούζ: Οι ΥΠΕΞ των G7 δηλώνουν έτοιμοι να «λάβουν μέτρα για την στήριξη του ενεργειακού ανεφοδιασμού»

