
Interactive ταινία σε αφήνει να διαλέξεις εσύ το σενάριο
Η ταινία ονομάζεται Turbulence και δημιουργήθηκε από τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Tel Aviv κ. Nitzan Ben Shaul.
photo © 2010 Applied Nomadology | more info (via: Wylio)
Η ταινία ονομάζεται Turbulence και δημιουργήθηκε από τον καθηγητή του πανεπιστημίου του Tel Aviv κ. Nitzan Ben Shaul.
Η πλοκή αναφέρεται στην ιστορία τριών φίλων που μετά από 20 χρόνια συναντιούνται στο Μανχάταν και χωρίς την παρέμβαση του θεατή ολοκληρώνεται σε 83 λεπτά.
Σε διάφορα σημεία της ιστορίας όμως υπάρχουν αντικείμενα που φωσφορίζουν. Για παράδειγμα ο ηθοποιός σκέπτεται αν πρέπει να στείλει ένα sms με το κινητό του και η συσκευή φωτίζεται. Αυτό είναι μήνυμα προς τον θεατή για να επιλέξει αν θέλει να στείλει ο ηθοποιός το μήνυμα ή όχι.
Φυσικά σε κάθε μια από τις 2 περιπτώσεις η εξέλιξη της ιστορίας θα είναι διαφορετική και έτσι η ιστορία μπορεί να κρατήσει από 60 λεπτά έως και δύο ώρες ανάλογα με τις επιλογές του θεατή.
http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/12/interactive_movie_lets_you_choose_your_own_ending.html
Γιώργος Επιτήδειος
- Ιράν – Εκεχειρία: Πτώση στις τιμές του πετρελαίου, απογείωση σε ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ
- Πώς ο πόλεμος βομβαρδίζει την οικονομία της Γαλλίας