Στο 4,8% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το Νοέμβριο
Μείωση από 5,2% σε 4,8% σημείωσε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat. Στην ευρωζώνη, ο πληθωρισμός παρέμεινε στο 1,9%.
Μείωση από 5,2% σε 4,8% σημείωσε ο πληθωρισμός στην Ελλάδα το Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat.
Στην ευρωζώνη ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο 1,9% το Νοέμβριο σε σχέση με τον Οκτώβριο, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 0,5%.
Την ίδια περίοδο, στην ΕΕ ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο 2,3%, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 1%.
Τον Αύγουστο, τα χαμηλότερα ποσοστά πληθωρισμού σημειώθηκαν στην Ιρλανδία (-0,8%), τη Σλοβακία (1%) και την Ολλανδία (1,4%) και τα υψηλότερα στη Ρουμανία (7,7%), την Εσθονία (5%) και την Ελλάδα (4,8%).
Σε σχέση με τον Οκτώβριο, ο πληθωρισμός αυξήθηκε το Νοέμβριο σε δέκα κράτη μέλη, παρέμενε αμετάβλητος σε πέντε και μειώθηκε σε δώδεκα κράτη μέλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώπη: «Είμαστε ενωμένοι» λένε οι 8 χώρες που ο Τραμπ απειλεί με δασμούς – Τι σκέφτονται ως απάντηση
- LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
- Άγιοι Ανάργυροι: Άρπαξε οστά από τάφο και ζήτησε 1.000 ευρώ για να τα επιστρέψει
- Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Αντίνο
- «Δεν πήγα στην κηδεία του μπαμπά μου»: Η Βίκυ Κουλιανού αποχαιρέτησε τον πατέρα της ακούγοντας Μητροπάνο
- Γεραπετρίτης: Πρότυπο η τριμερής Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου – Τι είπε για Γάζα και Ιράν
