Δεν τίθεται θέμα κομματικής πειθαρχίας για το πολυνομοσχέδιο, δηλώνει η κυβέρνηση
«Οι βουλευτές έχουν την αυτονομία τους, την αυτοτέλειά τους, κρίνουν με τη συνείδησή τους, πρώτοι από όλους μας αντιλαμβάνονται τη μεγάλη κρισιμότητα των νομοσχεδίων που ψηφίζονται για τις μεγάλες αλλαγές, αλλά και τη διάσωση της χώρας». Με τη δήλωση αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκλεισε τα περί κομματικής πειθαρχίας, προκειμένου να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για τις εργασιακές σχέσεις και τις ΔΕΚΟ.
«Οι βουλευτές έχουν την αυτονομία τους, την αυτοτέλειά τους, κρίνουν με τη συνείδησή τους, πρώτοι από όλους μας αντιλαμβάνονται τη μεγάλη κρισιμότητα των νομοσχεδίων που ψηφίζονται για τις μεγάλες αλλαγές, αλλά και τη διάσωση της χώρας».
Με τη δήλωση αυτή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκλεισε τα περί κομματικής πειθαρχίας, προκειμένου να ψηφιστούν τα νομοσχέδια για τις εργασιακές σχέσεις και τις ΔΕΚΟ.
Ο κ. Πεταλωτής σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι η κυβέρνηση δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στη συναίνεση και στις προτάσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ότι «για αυτό γίνονται οι πιο ενδελεχείς συζητήσεις και μάλιστα συζητήσεις που βγαίνουν και προς τα έξω μέσα στα κοινοβουλευτικά όργανα, όπως είναι οι ΚΤΕ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Βενεζουέλα απωθεί αντάρτες προς την Κολομβία, λέει ο κολομβιανός υπουργός Αμυνας
- Πέθανε στα 92 του ο ολλανδός συγγραφέας Σέις Νόοτεμποομ
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μισό βήμα μπρος
- Η Mistral χτίζει «sovereign AI» με επένδυση 1,2 δισ.
- Ύστατη προσπάθεια για να σωθεί το οικονομικό μοντέλο στην Ευρώπη
- Η έμμεση αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην ιστορική εμφάνιση του Bad Bunny στο Super Bowl
