
Συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή
Aνοικτό παραμένει το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, μετά και την αναβολή προγραμματισμένων δράσεων «Μέρες πόλης - Η Αθήνα αλλιώς». Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας συνεδριάζει για να επανακαθορίσει τη στάση του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Aνοικτό παραμένει το θέμα της λειτουργίας των καταστημάτων της Αθήνας την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, μετά και την αναβολή προγραμματισμένων δράσεων «Μέρες πόλης – Η Αθήνα αλλιώς». Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας συνεδριάζει για να επανακαθορίσει τη στάση του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Τα υπουργεία Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, μετά την εξαγγελθείσα στάση εργασίας των εργαζομένων στα μέσα μαζικής μεταφοράς (10.00-16.00), που συμπίπτει με τις ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων στην οδό Πανεπιστημίου, ανακοινώνουν την αναβολή των προγραμματισμένων δράσεων για την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου «Μέρες Πόλης – η Αθήνα αλλιώς», καθώς είναι συνδεδεμένες με την κυκλοφορία των μέσων μεταφοράς.
Υπενθυμίζεται ότι η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων έχει εξαγγείλει απεργία την ερχόμενη Κυριακή, καταγγέλλοντας ως παράνομη και καταχρηστική την απόφαση του Νομάρχη να επιτρέψει τη λειτουργία των καταστημάτων στο Κέντρο την ερχόμενη Κυριακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αλλαγή καθεστώτος» στο Ιράν που μας έδωσε «από σεβασμό» 20 τάνκερ με πετρέλαιο, δηλώνει ο Τραμπ
- Ελ Σαλβαδόρ: Να τερματιστεί η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ζητά η HRW από τον Μπουκέλε
- Ιράν: Πάνω από 100.000 πολιτικά κτίρια έχουν καταστραφεί ή υποστεί ζημιές από τις επιδρομές ΗΠΑ και Ισραήλ
- Γάζα: 9 νεκροί σε πλήγματα του Ισραήλ – «Κοριτσάκι» ανάμεσα στους σκοτωμένους
- Λίβανος: Κυανόκρανος σκοτώθηκε από έκρηξη βλήματος – Ενα ακόμη μέλος της UNIFIL σε κρίσιμη κατάσταση
- Πετρέλαιο: Πάνω από τα 100 δολάρια το WTI και τα 115 το Brent στις ασιατικές αγορές