Τέσσερις νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου στο Μεξικό
Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους τρεις αστυνομικοί, σκοτώθηκαν την Τετάρτη όταν ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στο ανατολικό Μεξικό. Νεκρός είναι και ο χειριστής του ελικοπτέρου. Δύο άνθρωποι διασώθηκαν και νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα.
Τέσσερις άνθρωποι, ανάμεσά τους τρεις αστυνομικοί, σκοτώθηκαν την Τετάρτη όταν ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη στο ανατολικό Μεξικό.
Νεκρός είναι και ο χειριστής του ελικοπτέρου. Δύο άνθρωποι διασώθηκαν και νοσηλεύονται με σοβαρά τραύματα.
Σε ανακοίνωση της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας επισημαίνεται πως το ελικόπτερο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωση και αφού είχε μεταφέρει δύο κρατούμενους από μία φυλακή σε άλλη στην πολιτεία Βερακρούς.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το δυστύχημα οφείλεται στις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- «Ebenezer: A Christmas Carol»: Ποιοι ηθοποιοί θα βρεθούν δίπλα στον Τζόνι Ντεπ
- Ο Κώστας Παπανικολάου… ξεμπλόκαρε τον Μπαρτζώκα σε κρίσιμο τάιμ άουτ (vid)
- Ουκρανία: Χωρίς θέρμανση το 1/3 του Κιέβου μετά τις ρωσικές επιθέσεις – 320.000 νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου
- NBA: Πιθανή «μετακόμιση» στη Euroleague βλέπουν οι Αμερικανοί για το Νο2 στο draft του 2020
- Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ευρώπη – Οι καύσωνες και οι πλημμύρες που σημάδεψαν το 2025