Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των συλληφθέντων σε φοιτητική εστία του ΑΠΘ
Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των έντεκα νεαρών που συνελήφθησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε αστυνομική έφοδο σε υπό κατάληψη στέκι στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ.
Ενώπιον του γ' τακτικού ανακριτή απολογήθηκαν άλλοι πέντε νεαροί, εκ των οποίων οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των απολογιών των έντεκα νεαρών που συνελήφθησαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, σε αστυνομική έφοδο σε υπό κατάληψη στέκι στις φοιτητικές εστίες του ΑΠΘ.
Ενώπιον του γ’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης απολογήθηκαν άλλοι πέντε νεαροί κατηγορούμενοι, εκ των οποίων οι τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν δύο νεαροί -πρόκειται για αδέλφια- οι οποίοι, σύμφωνα με τη δικογραφία, εθεάθησαν να εισέρχονται, μετά την απομάκρυνσή τους από το πανεπιστήμιο, σε Ι.Χ. αυτοκίνητο, κουβαλώντας μέρος των αντικειμένων που προηγουμένως είχαν αφαιρεθεί από τα δύο σημεία των επιθέσεων.
Όπως έγινε γνωστό, οι κατηγορούμενοι στο σύνολό τους αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.
Σε βάρος τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για τρία κακουργήματα και δέκα πλημμελήματα.
Κατά τον πρώτο κύκλο των απολογιών για την υπόθεση, οι δικαστικές αρχές άφησαν ελεύθερους, υπό όρους, πέντε νεαρούς κατηγορούμενους.
Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας Βούλγαρος υπήκοος (ως ύποπτος φυγής), καθότι δεν διαθέτει μόνιμη κατοικία στη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι κατά την έφοδο των αστυνομικών δυνάμεων στο υπό κατάληψη στέκι κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τσεκούρια, βαριοπούλες, μεταλλικοί λοστοί, αντιασφυξιογόνες μάσκες, κοντάρια, ασύρματοι, φωτοβολίδες, καθώς επίσης, αντικείμενα που αφαιρέθηκαν από τα δύο φυλάκια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ηλιάνα Μαυρομάτη: Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο της Μιρέλλας στη σειρά του MEGA «Μια νύχτα μόνο»
- Βίντεο με την εξέλιξη της κακοκαιρίας Byron – Μέχρι πότε θα κρατήσουν οι καταιγίδες στην Αττική
- Νέα απάτη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ εις βάρος του ΕΟΠΥΥ – Τρεις συλλήψεις για εικονικές συνταγογραφήσεις
- Μέλος διοίκησης Φενέρ: «Το Παναθηναϊκός – Βαλένθια είναι απόψε, οι καιρικές συνθήκες δεν διαφέρουν, τι θα αλλάξει;»
- Ευρωπαϊκό πρόστιμο 140 εκατ. ευρώ στο Χ για αδιαφάνεια και παραπλάνηση χρηστών – Ενόχληση στην Ουάσιγκτον
- Γαλλία: Πατέρας βίαζε την κόρη του και απέκτησε μαζί της τρία παιδιά