Κινητοποιήσεις στα διόδια Μαλγάρων και Λεπτοκαρυάς αποφάσισαν φορείς
Σε συμβολικές καταλήψεις στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης και Λεπτοκαρυάς Πιερίας, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, θα προχωρήσουν κάτοικοι και φορείς του νομού Πιερίας.
Σε συμβολικές καταλήψεις στα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης και Λεπτοκαρυάς Πιερίας, αρχής γενομένης από την ερχόμενη Κυριακή, θα προχωρήσουν κάτοικοι και φορείς του νομού Πιερίας.
Οι κινητοποιήσεις αποφασίστηκαν σε ευρεία σύσκεψη που έγινε στην Κατερίνη, με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πιερίας και στην οποία συμμετείχαν δήμαρχοι της περιοχής, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, μέλη της Επιτροπής Αγώνα κατά των Διοδίων Νομού Πιερίας κ.ά.
Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου, στα διόδια Μαλγάρων και Λεπτοκαρυάς, με το άνοιγμα των διοδίων από τις 11:00 – 15:00.
Εάν η Πολιτεία «κωφεύσει» και δεν «εισακουστούν» τα αιτήματά τους (ζητούν -μεταξύ άλλων- να επανέλθει το κόστος των διοδίων των Μαλγάρων στην αρχική του τιμή, δηλαδή 2 ευρώ), τότε θα προχωρήσουν σε άνοιγμα των προαναφερθέντων διοδίων για ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, τις ίδιες ώρες (11:00 – 15:00).
«Εάν και πάλι δεν δοθεί λύση, θα προχωρήσουμε μετά τις γιορτές, στην επ’ αόριστον κατάληψη των διοδίων Μαλγάρων και Λεπτοκαρυάς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λουτράκι: Προσαγωγή ενός ατόμου για το θρίλερ με τον 17χρονο νεκρό – «Όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει»
- Η Euroleague θα έχει αύξηση στα έσοδα των συλλόγων για την επόμενη σεζόν
- Πράσινο φως στην ΕΕ για το συνδυαστικό εμβόλιο Covid και γρίπης της Moderna
- ΕΚΤ: Σε ιστορικό χαμηλό τα πλαστά ευρώ το 2025
- Γερουλάνος: Αν το κράτος είχε κάνει στοιχειωδώς σωστά τη δουλειά του, δεν θα είχαν χαθεί 57 ψυχές στα Τέμπη
- Τέμπη: Η μητέρα του μηχανοδηγού σπάει τη σιωπή της – «Το παιδί μου λοιδορήθηκε όσο τίποτε»

