Αποσύρθηκε από το Συνομοσπονδίας o ΠΑΟ
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποσύρει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ από το Κύπελλο Συνομοσπονδίας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός αποφάσισε να αποσύρει τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ από το Κύπελλο Συνομοσπονδίας, λόγω των οικονομικών προβλημάτων.
Η ανακοίνωση της απόφασης αναφέρει:
«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που δυστυχώς βασανίζει όχι μόνο τον αθλητικό κόσμο, αλλά όλη την ελληνική κοινωνία αποφάσισε να αποσύρει τη γυναικεία ομάδα πετοσφαίρισης από το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Συνομοσπονδίας (CEV CUP).
Με δεδομένη την κατά γενική ομολογία δύσκολη κλήρωση και σε συνδυασμό με αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, ο Σύλλογος θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει όλη του την ενέργεια στη διατήρηση των κεκτημένων (Πρωτάθλημα-Κύπελλο).
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας και του Συλλόγου να κατανοήσουν και να στηρίξουν το τμήμα στις εγχώριες διοργανώσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη υπέγραψαν συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Νιγηρία: Ο Τραμπ είχε αναβάλει την επίθεση για να δώσει «ένα χριστουγεννιάτικο δώρο» στους τζιχαντιστές
- Αργεντινή: Το Κογκρέσο ενέκρινε τον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Μιλέι
- Περού: Δολοφονία δημοσιογράφου, η τέταρτη από την αρχή του έτους – Είχε αποκαλύψει σκάνδαλο διαφθοράς
- Σομαλιλάνδη: Δεν σκοπεύει να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της, λέει ο Τραμπ
- Βόρεια Κορέα: Σφυρηλατήθηκαν «δεσμοί αίματος» με τη Ρωσία, λέει ο Κιμ σε ευχετήριο μήνυμά του στον Πούτιν