Τελεσίγραφο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό από τις βολεϊμπολίστριες
Επιστολή - τελεσίγραφο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, έστειλαν την Πέμπτη οι βολεϊμπολίστριες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τηρηθούν οι υποσχέσεις που τους είχουν δοθεί. Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα η αρχηγός της ομάδας, Ξανθή Μυλωνά και η Μαρία Χατζηνικολάου, είχαν επισκεφτεί τον Μιχάλη Κίτσιο, ο οποίος πριν παραιτηθεί, είχε δεσμευτεί ότι θα εξοφληθούν όλα τα χρωστούμενα στις «παλιές» παίκτριες, μέχρι τέλος Νοεμβρίου.
Επιστολή τελεσίγραφο στη διοίκηση του Ερασιτέχνη, έστειλαν την Πέμπτη οι παίκτριες της ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τηρηθούν οι υποσχέσεις που τους είχουν δοθεί.
Συγκεκριμένα, στις αρχές του μήνα η αρχηγός της ομάδας, Ξανθή Μυλωνά και η Μαρία Χατζηνικολάου, είχαν επισκεφτεί τον Μιχάλη Κίτσιο, ο οποίος πριν παραιτηθεί, είχε δεσμευτεί ότι εξοφληθούν όλα τα χρωστούμενα στις «παλιές» παίκτριες, μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.
Η προθεσμία πλησιάζει, οι πράσινες όμως δεν είδαν ακόμα το χρώμα του χρήματος και έτσι αποφάσισαν να στείλουν επιστολή στην τετραμελή επιτροπή που συνεδριάζει την Πέμπτη, ώστε να… υπενθυμίσουν στη διοίκηση τις υποσχέσεις της.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η Πολωνία καταγγέλλει ρωσική εκστρατεία προπαγάνδας με βίντεο ΑΙ στο TikTok
- Ψηφιακή μετάβαση: Ποιους παρασέρνει ο αυτός ο «χείμαρρος»; Οι εργασιακές μεταλλάξεις και οι ανθεκτικοί κλάδοι
- Άρης: Μεταγραφική σύσκεψη στο προπονητικό κέντρο
- Γάζα: Το Ισραήλ απαγορεύει την πρόσβαση σε 37 ΜΚΟ – «Θα εμποδίσει τη διανομή ζωτικής βοήθειας»
- Θεσσαλονίκη: «Έσπασε» το μπλόκο των αγροτών στα Πράσινα Φανάρια – Νέο μπλόκο στην Τρίγλια Χαλκιδικής
- Χανιά: Πέθανε 27χρονη μερικές μέρες μετά που ανέβασε πυρετό – Τι λένε οι γιατροί
