Την Κυριακή η ανακοίνωση του νέου κόμματος της Ντ.Μπακογιάννη
Οι συναντήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τη Ντόρα Μπακογιάννη απασχολούν τη Ρηγίλλης ενόψει της ανακοίνωσης του νέου κόμματος την Κυριακή. Το αποτέλεσμα των συναντήσεων δεν θα γίνει γνωστό την Κυριακή αφού, όπως η ίδια έχει ξεκαθαρίσει, στην εκδήλωση δεν θα είναι παρόντες βουλευτές της ΝΔ. Συνάντηση Παπούλια-Μπακογιάννη τη Δευτέρα.
Οι συναντήσεις βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με τη Ντόρα Μπακογιάννη απασχολούν τη Ρηγίλλης ενόψει της ανακοίνωσης του νέου κόμματος την Κυριακή. Το αποτέλεσμα των συναντήσεων δεν θα γίνει γνωστό την Κυριακή αφού, όπως η ίδια έχει ξεκαθαρίσει, στην εκδήλωση δεν θα είναι παρόντες βουλευτές της ΝΔ.
Όπως έγινε γνωστό η κυρία Μπακογιάννη συναντήθηκε με δύο βουλευτές, τον Αθανάσιο Γιαννόπουλο (Φθιώτιδα), την Έλσα Παπαδημητρίου (Αργολίδα) και δύο με τρεις βουλευτές που εκλέγονται στην περιφέρεια.
Πάντως, στην εκδήλωση δηλώνει ότι θα παραστεί ο πρώην υπουργός και ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ενώ, όπως επισήμανε και αυτός, δεν θα είναι παρόντες βουλευτές-φίλοι της πρώην υπουργού, που είναι και μέλη της ΚΟ της ΝΔ.
Αναμένεται ακόμη να δώσουν το «παρών» αρκετά περιφερειακά στελέχη με πολυετή παρουσία στη ΝΔ, κυρίως από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Η εκδήλωση, που θα γίνει στο θέατρο Μπάτμιντον στις 11 το πρωί της Κυριακής, θα μεταδοθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα 21noemvriou.gr.
Το όνομα του νέου σχηματισμού αναμένεται να είναι «Δημοκρατική Συμμαχία».
Εν τω μεταξύ, η Ντόρα Μπακογιάννη ζήτησε να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά την ανακοίνωση της ίδρυση του κόμματός της, προκειμένου να τον ενημερώσει αλλά και να συζητήσει μαζί του για τα πολιτικά και οικονομικά ζητήματα της επικαιρότητας. Η συνάντηση θα γίνει στις 14:00.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισημερινός: Οι ΗΠΑ βομβαρδίζουν «ναρκοτρομοκράτες» και στα σύνορα με την Κολομβία
- Ουκρανία: Τουλάχιστον ένας νεκρός σε ρωσικές επιθέσεις στο Κίεβο και άλλες μεγάλες πόλεις
- Ιράν: Αναχαιτίστηκε βαλλιστικός πύραυλος που είχε στόχο ορμητήριο των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία
- Μέση Ανατολή: Αύξηση κατά 20% στις τιμές των καυσίμων ανακοίνωσε η κυβέρνηση του Πακιστάν
- Ιράν: «Εχουν σκοτωθεί 180 παιδιά από τις επιθέσεις ΗΠΑ και Ισραήλ» ανάμεσα σε «τουλάχιστον 1.332 αμάχους»
- Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης προκαλούν τον Τραμπ – «Περιμένουμε» τα πολεμικά σας στα Στενά του Ορμούζ