Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ζητά από τους Ρώσους να βρουν όνομα για το κουτάβι του
Τη φαντασία των Ρώσων πολιτών επιστράτευσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν για να βρουν όνομα στο κουτάβι που του χάρισε ο Βούλγαρός ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ.
Τη φαντασία των Ρώσων πολιτών επιστράτευσε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν για να βρουν όνομα στο κουτάβι που του χάρισε ο Βούλγαρός ομόλογός του Μπόικο Μπορίσοφ.
«Όποιος επιθυμεί μπορεί να στείλει μία πρόταση για όνομα ενός αρσενικού σκύλου», προτρέπει η επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού.
Ο Πούτιν είχε επισκεφτεί τη Βουλγαρία το περασμένο Σαββατοκύριακο και συναντήθηκε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό. Το δώρο του Μπ.Μπορίσοφ για τον υψηλό επισκέπτη ήταν ένας σκύλος ράτσας καρακατσάν, ηλικίας τριών μηνών.
Ο Ρώσος πρωθυπουργός έχει άλλο ένα σκύλο, την Κόνι, ένα λαμπραντόρ 11 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μαμντάνι γοητεύει τον Τραμπ, προωθεί την προσιτή στέγαση και επιτυγχάνει την αποφυλάκιση φοιτήτριας από την ICE
- Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Μητσοτάκης και Ανδρουλάκης για τα ενεργειακά και την ακρίβεια
- Finos Film: Το αφιέρωμα για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά
- BHMAGAZINO: Έρχεται αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Η απίθανη εμφάνιση του Ντόντσιτς δεν έφτασε στους Λέικερς – Τα αποτελέσματα του ΝΒΑ (vids)
- Στις 4 Μαρτίου η ετυμηγορία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής
