Ελεύθερος με εγγύηση ο πρώην επικεφαλής της Κτηματικής Εταιρείας Δημοσίου
Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 80.000 ευρώ αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας της υπόθεσης Βατοπαιδίου, Ειρ.Καλού, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, Κ.Γκράτσιος.
Ελεύθερος με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 80.000 ευρώ αφέθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον της ειδικής ανακρίτριας της υπόθεσης του Βατοπαιδίου, Ειρ.Καλού, ο πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Κτηματικής Εταιρίας του Δημοσίου, Κωνσταντίνος Γκράτσιος.
Ο Κ.Γκράτσιος, που παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο επί 20 ώρες, αντιμετωπίζει, στην υπόθεση των λεγόμενων «ιερών ανταλλαγών», τις κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, της απιστίας και της ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου 1608/50 «περί καταχραστών δημόσιου χρήματος».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ο ρόλος του φόβου στην πολιτική
- Έντονος διάλογος του πρέσβη των ΗΠΑ με τον Ιρανό στον ΟΗΕ: «Να είστε ευγενής» – «Το καθεστώς σας σκοτώνει χιλιάδες»
- Τα αντίποινα του Ιράν στην επίθεση από ΗΠΑ και Ισραήλ έφεραν τον πόλεμο στην πόρτα του Περσικού Κόλπου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ – Κηρύχθηκαν 40 ημέρες πένθους
- Νεκροί η κόρη, ο γαμπρός, ο εγγονός και η νύφη του Αλί Χαμενεΐ κατά τις πρωινές επιθέσεις
- Στενά του Ορμούζ: Τα τάνκερ αποφεύγουν το θαλάσσιο πέρασμα μετά τις επιθέσεις στο Ιράν

