Δικαιωμένος για την υπόθεση Βατοπαιδίου δηλώνει ο Θ.Ρουσόπουλος – Θέμα ακυρότητας από τον Π.Δούκα
Δικαιωμένος από την έκβαση της χθεσινής ψηφοφορίας και τη μη παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Βατοπεδίου εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος. Αντίθετα, ο Πέτρος Δούκας έθεσε θέμα ακυρότητας, δηλώνοντας ότι θα φτάσει το θέμα μέχρι τέλους.
Δικαιωμένος από την έκβαση της χθεσινής ψηφοφορίας και τη μη παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση του Βατοπεδίου εμφανίστηκε ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος.
Ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι δύο χρόνια βρέθηκε αντιμέτωπος με «καταιγίδα συκοφαντίας και ψεύδους» με στόχο τον πολιτικό του αποκλεισμό και εξόντωση και δι’ αυτών την υπονόμευση της κυβέρνησης Καραμανλή.
«Η συκοφαντία αυτή ήταν καθαρή κατασκευή» τόνισε, δηλώνοντας ότι δικαιώθηκε από τη Βουλή.
Η ΝΔ, το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δημοκρατική Αριστερά και ανεξάρτητοι Βουλευτές ανέδειξαν την αλήθεια, συνέχισε ο κ. Ρουσόπουλος, επισημαίνοντας πως μαζί τους συντάχθηκε και ένας σημαντικός αριθμός βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι κινήθηκαν με γνώμονα τη συνείδησή τους και όχι κομματικές σκοπιμότητες.
Αντίθετα, ο πρώην υφυπουργός Πέτρος Δούκας έθεσε θέμα ακυρότητας.
Μιλώντας στον Real Fm, ο κ. Δούκας σημείωσε: «Είναι καραμπινάτη ακυρότητα […] Είναι στις προθέσεις μου να πάω το θέμα μέχρι τέρμα. Ούτε παραγραφές ούτε ξεπαραγραφές. Θα ζητηθούν συγγνώμες από τους συκοφάντες. Θα πάω μέχρι τέλους. Θα ζητήσουν συγγνώμη αυτοί που δύο χρόνια έχουν κατασυκοφαντήσει. Διαβάστε το πόρισμα. Είναι απίθανα αυτά τα οποία γράφονται μέσα, η τσαπατσουλιά, η προχειρότητα, οι ανακρίβειες».
Μίλησε μάλιστα για «πραξικόπημα» και τόνισε ότι η ανταλλαγή έγινε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ: «Το ΠΑΣΟΚ αναγνώρισε ότι όλες οι εκτάσεις ανήκαν στη Μονή. Όχι μόνο τις αναγνώρισε, αλλά στην παράδοση και παραλαβή των οικοπέδων -διότι έγινε τελετή- παρίστατο και εκπρόσωπος του υπουργού.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ
- Γερνάμε σαν χώρα: Στα 47,2 έτη η διάμεση ηλικία στην Ελλάδα – Είμαστε οι τρίτοι «γηραιότεροι» στην ΕΕ
- Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-0: Ανώμαλη προσγείωση για τους (τυπικά) φιλοξενούμενους
- Τροχαίο στα Σπάτα – Έκοψε στα δύο κολώνα ηλεκτροδότησης
- Κώστας Τσουκαλάς: Η ιστορία δεν μπαίνει σε πλειστηριασμό – Το ΥΠΠΟ να προχωρήσει στην αγορά τους
- Οι επιζώσες του Έπσταϊν ζητούν λογοδοσία εν μέσω κρίσης των θεσμών: Τι μάθαμε από την εκρηκτική ακρόαση της Παμ Μπόντι

