Η Α.Γ. Πετζετάκις ΑΕ ανακοίνωσε ότι η ενδιάμεση χρηματοδότηση του διαθέσιμου ποσού των 7 εκατ. ευρώ δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω καθυστέρησης των νομικών διαδικασιών οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί έως την Πέμπτη 18.11.2010, ημερομηνία κατά την οποία η εταιρεία θα ανακοινώσει στο επενδυτικό κοινό την ημέρα είσπραξης του ανωτέρω ποσού.

Για πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού, η εταιρεία ενημερώνει ότι, τα απαιτούμενα κεφάλαια για την χρηματοδότηση και την κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας, προέρχονται από Ομόλογο το οποίο έχει ήδη εκδοθεί.

Η εισροή των κεφαλαίων αναμένεται να πραγματοποιηθεί παράλληλα με την υπογραφή των τελικών συμβατικών κειμένων αγοράς των Ομολογιών από τους Ξένους Ομολογιούχος Δανειστές, η οποία αναμένεται άμεσα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ