
Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν την Κυριακή ικανούς ανθρώπους, τόνισε ο Ευ.Βενιζέλος
Στην κρισιμότητα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών αναφέρθηκε από τις Σέρρες, σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να στείλουν το δικό τους μήνυμα. Το πρωί, ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση με το νομάρχη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττική Γιάννη Σγουρό.
Στην κρισιμότητα της δεύτερης Κυριακής των εκλογών αναφέρθηκε από τις Σέρρες, σε συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Βενιζέλος, υποστηρίζοντας ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να στείλουν το δικό τους μήνυμα.
«Οι πολίτες πρέπει να επιλέξουν ικανούς ανθρώπους», είπε ο κ. Βενιζέλος και επεσήμανε ότι «σε αυτές τις εκλογές δεν ισχύει η απλή αριθμητική αλλά η απλή λογική που μπορεί να ανατρέψει τα αριθμητικά δεδομένα».
«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, υπεύθυνοι και σοβαροί», είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, και πρόσθεσε: «Αν δεν αλλάξουμε το δημόσιο ήθος, δεν θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε ούτε τη δημοσιονομική κρίση, αλλά ούτε και τις προκλήσεις».
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, Μάρκου Μπόλαρη, τόνισε ότι «είμαστε περήφανοι για τον Μάρκο Μπόλαρη» υπενθυμίζοντας ότι προέρχεται από τις Σέρρες.
Το πρωί, ο κ. Βενιζέλος είχε συνάντηση με το νομάρχη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττική Γιάννη Σγουρό, με τον οποίο συζήτησαν το πρόγραμμα αξιοποίησης των ελεύθερων χώρων της Αττικής.
Ο κ. Βενιζέλος διευκρίνισε ότι συνάντησε τον κ. Σγουρό με την ιδιότητά του, του νομάρχη, έπειτα από αίτημά του με το θεσμικό του ρόλο ως υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ασφαλώς ως βουλευτής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θέλω να κερδίσει τις εκλογές.
Όσον αφορά στον έτερο υποψήφιο περιφερειάρχη κ. Κικίλια ο υπουργός δήλωσε ότι δεν έχει ζητήσει να συναντηθεί μαζί του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αυστρία: Πυροβολισμοί έξω από εστιατόριο – Τρεις νεκροί
- Fuel Pass: Mέχρι πότε μπορεί να εξαργυρωθεί τα πρατήρια
- Ο Κόσμος της Πρωτοπορίας. Πόλη, Φύση, Σύμπαν, Άνθρωπος
- Κιλιάν Εμπαπέ: Ο κόσμος της Ρεάλ μάζεψε 30 εκατομμύρια υπογραφές για να τον διώξει
- Βαρύ κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες για τη δολοφονία Μοσχούρη – Διώξεις για 9 κακουργήματα
- Γιατί η Άννα Γουίντουρ «έκοψε» τον Μπρούκλιν και τη Μέγκαν από το φετινό Met Gala;

