«Σήμερα ψηφίζουμε και αλλάζουμε» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας
Στο 12ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10:00 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. «Σήμερα ψηφίζουμε και αλλάζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των εκλογών.
Στο 12ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10:00 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
«Σήμερα ψηφίζουμε και αλλάζουμε» δήλωσε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας ότι οι πολίτες στέλνουν μήνυμα ανάπτυξης και ελπίδας κόντρα στο μνημόνιο.
Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών και τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εκείνον η εμπιστοσύνη που του έδειξαν η ΝΔ και ο πρόεδρός της, Αντώνης Σαμαράς.
«Η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά τους τελευταίους δύο μήνες είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη για μας. Καταδεικνύει ότι εμείς οι πολίτες στέλνουμε το μήνυμα της ανάπτυξης, της ελπίδας, της αξιοπρέπειας κόντρα στα αδιέξοδα του Μνημονίου», δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Την… ανηφόρα τραβούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου προς ιδιώτες
- Η Σενεγάλη καταγγέλλει το Μαρόκο πριν από τον τελικό
- Τέρενς Κουίκ: Επιστρέφει στη μικρή οθόνη – Σε ποια εκπομπή θα τον δουν οι τηλεθεατές
- Κρήτη: Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού – Η μαρτυρία που αναπτερώνει τις ελπίδες
- Γιάννης Ξυλούρης: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον κορυφαίο λαουτιέρη
- Ηράκλειο: Αίσιο τέλος για τον 70χρονο Κώστα Καρτσωνάκη – Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του
