«Σήμερα ψηφίζουμε και αλλάζουμε» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας
Στο 12ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10:00 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας. «Σήμερα ψηφίζουμε και αλλάζουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι είναι αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των εκλογών.
Στο 12ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αθηνών άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 10:00 ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.
«Σήμερα ψηφίζουμε και αλλάζουμε» δήλωσε ο κ. Κικίλιας, τονίζοντας ότι οι πολίτες στέλνουν μήνυμα ανάπτυξης και ελπίδας κόντρα στο μνημόνιο.
Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών και τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για εκείνον η εμπιστοσύνη που του έδειξαν η ΝΔ και ο πρόεδρός της, Αντώνης Σαμαράς.
«Η στήριξη του Αντώνη Σαμαρά τους τελευταίους δύο μήνες είναι μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη για μας. Καταδεικνύει ότι εμείς οι πολίτες στέλνουμε το μήνυμα της ανάπτυξης, της ελπίδας, της αξιοπρέπειας κόντρα στα αδιέξοδα του Μνημονίου», δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Κέιτι Πέρι στο διάστημα, τα Labubu εκατομμυριούχοι – Οι στιγμές της ποπ κουλτούρας που τρέλαναν το διαδίκτυο το 2025
- «Ο Κουλιεράκης εντυπωσιάζει τη Μπαρτσελόνα»
- Germany Warns Citizens Traveling to Turkey Over Security Risks
- Συνεχίζεται το θρίλερ στις Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο πυροσβέστη το αυτοκίνητο που εντοπίστηκε
- Backhanded Awards: Το Politico βραβεύει τις 5 πιο αμήχανες πολιτικές στιγμές του 2025
- Καιρός: Έρχονται χιόνια στην Πάρνηθα – Τα δύο σενάρια για την Πρωτοχρονιά
