Ξεκινά η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο
Από σήμερα, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2010 θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα προγράμματα (προπτυχιακά και μεταπτυχιακά) του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει με κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάτρα
Από σήμερα, Δευτέρα 1η Νοεμβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2010 θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά (www.eap.gr) την αίτησή τους όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τα προγράμματα του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.
Φέτος το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο θα προσφέρει μεγάλο αριθμό θέσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, οι οποίες αφορούν τόσο προπτυχιακά, όσο και μεταπτυχιακά προγράμματα. Συγκεκριμένά, προσφέρει έξι προπτυχιακά προγράμματα (4.200 θέσεις) και 26 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (3.500 θέσεις).
Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει με δημόσια και ανοιχτή ηλεκτρονική διαδικασία (κλήρωση). Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση συμμετοχής μόνο για ένα πρόγραμμα.
Αν κάποιος υποβάλει περισσότερες από μία αιτήσεις, στον έλεγχο που θα γίνει θα απορριφθεί, ακόμα και αν μετά την ηλεκτρονική κατάταξη βρίσκεται μεταξύ των προσωρινώς επιλεγέντων. Η επιλογή των φοιτητών θα γίνει με δημόσια και ανοιχτή ηλεκτρονική διαδικασία (κλήρωση), η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2010 στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάτρα.
Το ΕΑΠ παρέχει πτυχία, μεταπτυχιακά διπλώματα ειδίκευσης (masters), διδακτορικά διπλώματα, πιστοποιητικά προπτυχιακής επιμόρφωσης, πιστοποιητικά μεταπτυχιακής επιμόρφωσης, πιστοποιητικά παρακολούθησης θεματικών ενοτήτων.
Φέτος, μάλιστα, το ΕΑΠ δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να καταβάλουν την οικονομική συμμετοχή για τη δήλωση Θ.Ε. ακαδημαϊκού έτους 2010-2011 σε δύο δόσεις.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελόνι: Φέρνει αυστηρότερα μέτρα για το μεταναστευτικό
- Καναδάς: Η ένοπλη επίθεση έγινε ενώ είχε ξεκινήσει πρόγραμμα επαναγοράς όπλων από την κυβέρνηση
- Ας φάνε παντεσπάνι: Ο Χάρι Στάιλς δεν νοιάζεται αν είσαι πολύ φτωχός για να πας σε συναυλία του
- Η Σάκκαρη ψάχνει «εκδίκηση» και τον πρώτο της ημιτελικό μετά από 22 μήνες (vids)
- Φάμελλος για ακρίβεια: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και το έθιμο της Τσικνοπέμπτης έχει γίνει πολυτέλεια
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση

