Ανακαλούνται 2.997 Citroen για αναβάθμιση λογισμικού στα φωτιστικά σώματα
Η απαιτούμενη αναβάθμιση του λογισμικού διαχείρισης των φωτιστικών σωμάτων των C2, C3, C3 Pluriel και Jumpy III του 2008, οδηγεί τους ιδιοκτήτες τους να επισκεφθούν τα συνεργεία της Citroen.
Στην ανάκληση Citroen C2, C3, C3 Pluriel και Jumpy III, μοντέλων του 2008, προχωρά η επίσημη αντιπρόσωπος της γαλλικής φίρμας στην ελληνική αγορά Citroen Ελλάς ΑΒΕΕ, προκειμένου να προχωρήσει στην εγκατάσταση της νέας έκδοσης του λογισμικού διαχείρισης των φωτιστικών σωμάτων.
Η ανάκληση που αφορά 2.997 αυτοκίνητα πραγματοποιείται προκειμένου να αποφευχθούν ενδεχόμενες δυσλειτουργίες των φωτιστικών σωμάτων ενώ όπως επισημαίνεται, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργείων της Citroen, για τις απαραίτητες εργασίες χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
Oι καταναλωτές που επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Citroen Ελλάς AΒΕΕ στο τηλέφωνο 210 6700364.
auto.in.gr
- Νεκρός διανομέας σε τροχαίο σε παράδρομο της Αττικής Οδού
- Κινητοποιήσεις: Γιορτές στα μπλόκα οι αγρότες και ραντεβού σε νέα πανελλαδική σύσκεψη
- Κέρκυρα: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες ο εμπρησμός αυτοκινήτων επιχειρηματία
- Ο Μόντο Ντουπλάντις αποκάλυψε με τι θα ασχοληθεί όταν αποσυρθεί από τον στίβο
- Σομαλία: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στο Μογκαντίσου χωρίς σοβαρά επεισόδια – Η σημασία τους
- «Ήταν ποιητικό» – Έρθα Κιτ, η τραγουδίστρια του «Santa Baby» πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων του 2008
