Σύγκρουση εμπορικού πλοίου με επιβατηγό σε κανάλι στο Άμστερνταμ
Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατηγό-οχηματαγωγό σε κανάλι νότια του Άμστερνταμ και τα συνεργεία διάσωσης αναζητούν τυχόν επιζώντες ανάμεσα στους επιβάτες. Μεταξύ των αγνοουμένων είναι και ο πλοίαρχος του οχηματαγωγού.
Εμπορικό πλοίο συγκρούστηκε με επιβατηγό-οχηματαγωγό σε κανάλι νότια του Άμστερνταμ και τα συνεργεία διάσωσης αναζητούν τυχόν επιζώντες, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Μετά τη σύγκρουση των δύο πλοίων, διακόπηκε η κυκλοφορία στο κανάλι και οι διασώστες αναζητούν επιζώντες ανάμεσα στους επιβάτες του πλοίου που μπορεί να έπεσαν στο νερό, μετέδωσε το πρακτορείο ΑΝΡ.
Μεταξύ των αγνοούμενων είναι και ο πλοίαρχος του οχηματαγωγού.
Η σύγκρουση των δύο πλοίων συνέβη κοντά στην πόλη Νιούβερ τερ Αα, περίπου 30 χιλιόμετρα νότια του Αμστερνταμ, πάνω στο πολυσύχναστο Κανάλι Αμστερνταμ-Ρήνου, που έχει μήκος 72 χιλιόμετρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Οι Arctic Monkeys επιστρέφουν με νέο κομμάτι και για καλό σκοπό
- Τραμπ: «Άσχημα πράγματα θα συμβούν» στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο αν «δεν αλλάξουν τον τρόπο τους»
- Ο Πάπας Λέων ΙΔ’ προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ
- Ο Λανουά δεν ξέρει σε ποιους να στηριχθεί
- Κικίλιας στο Ναυτικό Επιμελητήριο Ελλάδος: Όταν συνεργαζόμαστε, τα αποτελέσματα είναι πραγματικά και μετρήσιμα
- ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το νέο τεύχος έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ

