Αξιοποίηση του ΕΣΠΑ για τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη προτείνουν φορείς της αγοράς
Αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ προτείνουν οι φορείς της αγοράς, όπως προέκυψε από ημερίδα που διοργάνωσαν μαζί με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς.
Αξιοποίηση κονδυλίων του ΕΣΠΑ προτείνουν οι φορείς της αγοράς, όπως προέκυψε από ημερίδα που διοργάνωσαν μαζί με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Πειραιώς την Τρίτη.
Οι φορείς ζητούν αξιοποίηση κονδυλίων που αφορούν, μεταξύ των άλλων στρατηγικών και στην κατασκευή καινοτόμων οικολογικών λύσεων και πλωτών οικολογικών συστημάτων αφαλάτωσης από ναυπηγοεπισκευαστικές και άλλες βιομηχανικές μονάδες, καθώς επίσης και στην προοπτική κατασκευής πλωτών θαλάσσιων ενεργειακών συστημάτων.
Την παρουσίαση του προγράμματος πραγματοποίησε ο Αθ.Βατίστας, ηλεκτρολόγος μηχανικός και ο Δρ Θ. Λίλας καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Στην εκδήλωση συζητήθηκε το θέμα της συνεχώς επιδεινούμενης κατάστασης που επικρατεί στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη (αύξηση της ανεργίας, συρρίκνωση του κλάδου και απώλεια της τεχνογνωσίας) ενώ παράλληλα εξετάσθηκαν και τρόποι άρσης των χρονιζόντων προβλημάτων μέσω της εισαγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτόμων λύσεων που θα βοηθήσουν στην αναδιάρθρωση και αναβάθμιση του κλάδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βαθμολογία της Superleague μετά τη νίκη της ΑΕΚ και την ισοπαλία στο «Βικελίδης»
- ΠΑΣΟΚ για ΕΟΔΥ: Πρωτοφανές γεγονός που αναδεικνύει μια ζοφερή και σκοτεινή κατάσταση
- ΑΕΚ – ΑΕΛ Novibet 1-0: Δύσκολη νίκη με Μουκουντί η «Ένωση» (vid)
- Ελεύθεροι επαγγελματίες: Οι 6 αλλαγές στο έντυπο Ε3
- Επτά ημέρες μετά – Eπτά ερωτήματα για τον αμερικανο-ισραηλινό πόλεμο κατά του Ιράν
- Καύσιμα: Στα 2 ευρώ ήδη η βενζίνη – Και δεν είναι ο πόλεμος ο λόγος…

