Και φάγαμε, και μάθαμε και γνωριστήκαμε!
Το 1ο Καμπ των Ελλήνων food blogger έλαβε χώρα το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, δίνοντας βήμα σε μπλογκομάγειρες και μπλογκοσέφ που μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο μέσω του Διαδικτύου. Και φάγαμε, και μάθαμε, και γνωριστήκαμε!
Το 1ο Καμπ των Ελλήνων food blogger έλαβε χώρα το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, δίνοντας βήμα σε μπλογκομάγειρες και μπλογκοσέφ που μέχρι τώρα γνωρίζαμε μόνο μέσω του Διαδικτύου.
Όσοι επιθυμούσαν, πήραν θέση στο βήμα, μάς συστήθηκαν και παρουσίασαν τη δουλειά που με τόσο μεράκι και επιμέλεια επιμελούνται.
Και οι περισσότεροι δεν είχαν έρθει με άδεια χέρια! Μάς τράταραν τα καλούδια τους και μάς έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσουμε από πρώτο χέρι τις μαγειρικές τους ικανότητες.
Προσωπικά γεύτηκα μια φέτα υπέροχο ψωμί με φουντούκι από τα χεράκια της Κικής Ξανθάκη (Μικρή Κουζίνα) και ένα γευστικότατοΜάφιν με Χαλλούμι σε Φύλλο Κρούσταςδια χειρός της Ivy Liacopoulou (Κοπιάστε).
Και μετά αρχίσαμε τα μαθήματα: Το ταίριασμα κρασιού και φαγητού (Αλέξανδρος Σακκάς), Πως παρουσιάζω σωστά το φαγητό στο πιάτο (Ντίνα Νικολάου, Αλέξανδρος Παπανδρέου), Bασικές οδηγίες φωτογραφίας φαγητού, mini workshop (Παναγιώτης Μπελτζινίτης), Μαγειρική στο γυαλί – Οι κανόνες μπροστά στις κάμερες! (Ευτύχης Μπλέτσας), Πνευματικά δικαιώματα των food bloggers (Βασίλης Σωτηρόπουλος).
Συγχαρητήρια στη Βίκυ Κουμάντου και τον Γιώργο Δέτσης από τοGreek Foodblogsγια τη διοργάνωση!
Πέννυ Μπροτζάκη
- Αυστρία: Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» σε κορυφή βουνού
- Brain drain στην Apple – Δεκάδες στελέχη αυτομολούν στους ανταγωνιστές
- ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός «μάχονται» για τον τίτλο του League Cup
- Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη: Ο μεγάλος όγκος των υδάτων υπερέβη προσωρινά τις δυνατότητες των υποδομών
- Προειδοποίηση για την κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει
- Πληθαίνουν οι ενδείξεις – Το εμβόλιο του έρπητα ζωστήρα δείχνει να προστατεύει από την άνοια






