Δημοτικός αστυνομικός φέρεται να εμπλέκεται σε ένοπλες ληστείες στην Τρίπολη
Ένας 28χρονος δημοτικός αστυνομικός στην Τρίπολη και η 27χρονη αρραβωνιαστικιά του φέρονται να εμπλέκονται, σύμφωνα με την αστυνομία, σε σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών. Στα πλαίσια έρευνας για την εξιχνίαση ληστείας που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής συνελήφθη η 27χρονη, η οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Αναζητούνται ο μνηστήρας της και τρεις ακόμη ληστές.
Ένας 28χρονος δημοτικός αστυνομικός στη Τρίπολη και η 27χρονη αρραβωνιαστικιά του εμπλέκονται, σύμφωνα με την αστυνομία, σε σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Τρίπολης στα πλαίσια έρευνας για την εξιχνίαση ληστείας που έγινε την Παρασκευή το μεσημέρι συνέλαβαν την 27χρονη.
Η κοπέλα, όπως διαπιστώθηκε, μετέφερε τους τρεις δράστες, αλβανικής καταγωγής, μετά τη ληστεία σε σημείο που δεν έχει εξακριβωθεί. Νωρίτερα οι ληστές έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπα τους και κρατώντας καλάσνικοφ εξανάγκασαν τους υπαλλήλους της τράπεζας να τους δώσουν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Στην 27χρονη επιδείχθηκαν από τους αστυνομικούς φωτογραφίες υπόπτων και σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε έναν εκ των δραστών. Σε βάρος της νεαρής γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης, ενώ ο μνηστήρας της και οι τρεις ληστές αναζητούνται.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τα ωραία του «Αναστό»
- Τραγωδία ανοιχτά της Κρήτης: Νεκροί 18 μετανάστες μετά από ναυάγιο
- Νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Παλαιό Φάληρο – Ποιοι δρόμοι κλείνουν
- Premier League: Καθάρισε τη Σάντερλαντ και πλησίασε την κορυφή η Σίτι, νέα «γκέλα» για την Τσέλσι
- Ηράκλειο: Γεράκι εγκλωβίστηκε σε σούπερ μάρκετ – Κλήθηκε η Πυροσβεστική
- LIVE: Λιντς – Λίβερπουλ
