Κλοπή στο κατάστημα χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στη Γλυφάδα
Κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 05:30 στο κατάστημα χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα. Άγνωστοι εισέβαλαν με ΙΧ στην τζαμαρία του καταστήματος και έκλεψαν ολομέταξα χαλιά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας. Στη συνέχεια, οι δράστες φόρτωσαν τα χαλιά σε φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν.
Κλοπή σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 05:30 στο κατάστημα χαλιών της Δέσποινας Μοιραράκη στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.
Άγνωστοι εισέβαλαν με ΙΧ με βουλγαρικές πινακίδες στην τζαμαρία του καταστήματος και έκλεψαν ολομέταξα χαλιά, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.
Οι δράστες φόρτωσαν τα χαλιά σε φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν.
Συγκλονισμένη δηλώνει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Δ.Μοιραράκη, που μίλησε για ανυπολόγιστη ζημιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Ιράν δεν είναι πλέον προσκεκλημένο στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 47 στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην επιχείρηση των ΗΠΑ για την απαγωγή του Μαδούρο
- Ο Μερτς επιτίθεται με σφοδρότητα στις ΗΠΑ και στους γερμανούς εργαζόμενους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κωδικός «8% – 14%»
- Συρία: Ο Αλ Σάρα αναγνωρίζει τους Κούρδους ως ισότιμους πολίτες – Bομβάρδισε θέσεις του SDF στο Χαλέπι
- Η Σέινμπαουμ ζήτησε από τις ΗΠΑ να μειώσουν την ζήτηση ναρκωτικών ανάμεσα στους νέους [Βίντεο]