«Έπρεπε να παραιτηθεί ο Δ.Αβραμόπουλος από την κυβέρνηση Καραμανλή» λέει ο Αργ.Ντινόπουλος
Τις βολές του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου δέχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά την αποστασιοποίηση του δεύτερου από την διακυβέρνηση Καραμανλή για θέματα οικονομίας. «Έπρεπε να είχε παραιτηθεί από υπουργός, εφόσον διαφωνούσε» δήλωσε.
Τις βολές του βουλευτή της ΝΔ Αργύρη Ντινόπουλου δέχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, μετά την αποστασιοποίηση του δεύτερου από την διακυβέρνηση Καραμανλή για θέματα οικονομίας.
Σε δηλώσεις του στον 9,84, ο Αργύρης Ντινόπουλος υποστήριξε ότι ο κ. Αβραμόπουλος έπρεπε να είχε παραιτηθεί από υπουργός, εφόσον διαφωνούσε.
«Ο κ. Αβραμόπουλος, αν πραγματικά έβλεπε αυτά που έβλεπε όταν ήταν υπουργός Υγείας και έκανε αυτές τις παρατηρήσεις στον κ. Καραμανλή -έστω και γραπτώς- και δεν γίνονταν αυτά τα οποία έπρεπε να γίνουν κατά την άποψη του, τότε γιατί δεν είχε παραιτηθεί;» αναρωτήθηκε ο κ. Ντινόπουλος.
Και συνέχισε: «Πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή ήταν ο φίλος Δημήτρης Αβραμόπουλος, όμως να ερχόμαστε μετά να λέμε αυτά τα οποία λέμε (…) Όταν ήταν υπουργός γιατί δεν παραιτήθηκε; Εφόσον έβλεπε να πηγαίνουν τα πράγματα εκεί που πήγαιναν (…) Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι η σχέση Καραμανλή – Αβραμόπουλου έχει περάσει από πολλά κύματα».
Πριν από μερικές ημέρες ο κ. Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε ότι είχε στείλει στον τότε πρωθυπουργό επιστολή, όπου επισημαίνεται μεταξύ άλλων ο κίνδυνος να να μειωθεί η ανάπτυξη και διατυπώνεται κριτική για τον τρόπο με τον οποίο στηρίχθηκαν η τράπεζες με ορατό κίνδυνο να μην φτάσουν τα χρήματα του ελληνικού δημοσίου στην αγορά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπλόκα αγροτών: O χάρτης των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα
- Νέος Κόσμος: Συνελήφθη 49χρονος DJ για κατοχή και διακίνηση πλήθους διαφορετικών μορφών ναρκωτικών
- Κουτσούμπας: Η κυβέρνηση επιχειρεί μέσω διώξεων να αντιμετωπίσει τον ξεσηκωμό των αγροτών – Θα της γυρίσει μπούμερανγκ
- Παπασταύρου: Εκδήλωση ενδιαφέροντος από τις ΗΠΑ, για χρηματοδότηση ενεργειακών υποδομών της Ελλάδος
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο ξεχασμένος Ιρλανδός: Ο Μικ Μίνι έθαψε τον εαυτό του ζωντανό για 61 ημέρες αναζητώντας φήμη και χρήμα
