Βουτιά 20,5% στην οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο
Μείωση 20,5% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο, σε ετήσια βάση, βάσει του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή την Δευτέρα.
Μείωση 20,5% σημείωσε η οικοδομική δραστηριότητα τον Ιούλιο, σε ετήσια βάση, βάσει του αριθμού των αδειών που εκδόθηκαν, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή την Δευτέρα.
Αναλυτικά, τον Ιούλιο εκδόθηκαν σε όλη τη χώρα 5.184 άδειες, που αντιστοιχούν σε επιφάνεια 1.015 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων, έναντι 6.519 αδειών που αντιστοιχούσαν σε επιφάνεια 1.496 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων το αντίστοιχο διάστημα του 2009.
Το μέγεθος της Ιδιωτικής Οικοδομικής Δραστηριότητας στο σύνολο της χώρας διαμορφώθηκε σε 5.156 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 986,9 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 3.675,9 χιλιάδες m3 όγκου, παρουσίασε, δηλαδή, μείωση κατά 20,1% στον αριθμό των οικοδομικών αδειών, κατά 30,5% στην επιφάνεια και κατά 29,1% στον όγκο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2009.
Αντίστοιχα, το μέγεθος της Δημόσιας Οικοδομικής Δραστηριότητας διαμορφώθηκεν τον Ιούλιο σε 28 οικοδομικές άδειες, που αντιστοιχούν σε 28,5 χιλιάδες m2 επιφάνειας και 133,9 χιλιάδες m3 όγκου.
Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2010, η συνολική οικοδομική δραστηριότητα, βάσει του αριθμού των αδειών, μειώθηκε κατά 10,8% σε ετήσια βάση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με σεβασμό στην ιστορία: Οι Αποθήκες 1 και 3 του λιμανιού Αλεξανδρούπολης απέκτησαν ονοματεπώνυμο
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ο «πονοκέφαλος» του Τσάμπι Αλόνσο – Έχει… ξεμείνει από αμυντικούς ενόψει Αλαβές (pic)
- Πετρέλαιο θέρμανσης: «Τσίμπησε» η τιμή του – Οι 10 ακριβότεροι νομοί [πίνακας]
- Κέιτ Γουίνσλετ: «Φρίκη» τα φάρμακα αδυνατίσματος, οργή για Botox και fillers – «Γαμ@@@νο χάος. Ξέρουν τι βάζουν μέσα τους;»
- Φως στο Τούνελ: Στην κορυφή της τηλεθέασης
- Ο Ολυμπιακός στην «Αστάνα Αρένα» – Οι δοκιμές στο χορτάρι και το γκολ του Μεντιλίμπαρ (vids)

