Τη Δευτέρα η απόφαση για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αμφισσας για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Τη Δευτέρα αναμένεται η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αμφισσας για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Ο αστυνομικός Επαμεινώνδας Κορκονέας δικάζεται για δολοφονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο και αν γίνει δεκτή η πρόταση του εισαγγελά αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.
Ο συγκατηγορούμενός του Βασίλης Σαραλιώτης, που κατηγορείται για απλή συνέργια, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από δέκα έως είκοσι χρόνια.
Η δίκη ξεκίνησε στις 15 Φεβρουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»