Στη Φλώρινα και την Κοζάνη περιοδεύει το Σάββατο ο Αντ.Σαμαράς
Στους νομούς Φλώρινας και Κοζάνης περιοδεύει το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Το πρωί επισκέφθηκε το Αμύνταιο, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών.
Στους νομούς Φλώρινας και Κοζάνης περιοδεύει το Σάββατο ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
Το πρωί επισκέφθηκε το Αμύνταιο, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών, ξεναγήθηκε στο οινοποιείο του συνεταιρισμού, είδε τη δουλειά που γίνεται από κοντά και υποσχέθηκε ότι η ΝΔ θα στηρίξει τις προσπάθειες της Ένωσης.
Το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΝΔ έχει συναντήσεις με το δήμαρχο Φλώρινας, Στέφανο Παπαναστασίου, και το νομάρχη Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλο, ο οποίος θα είναι και υποψήφιος δήμαρχος με τη στήριξη της ΝΔ, ενώ θα έχει και σύσκεψη με αυτοδιοικητικά στελέχη από το νομό Φλώρινας.
Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στην Πτολεμαΐδα όπου θα συναντηθεί με το δήμαρχο Γρηγόρη Τσιούμαρη και το βράδυ θα μεταβεί στην Κοζάνη, όπου θα συναντηθεί με το Νομάρχη και υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας με τη στήριξη της ΝΔ Γιώργο Δακή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
- Κλιματική αλλαγή: Πρωτοφανές κύμα καύσωνα χτυπά τις δυτικές πολιτείες των ΗΠΑ
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά