Παρατείνονται οι εργασίες των Επιτροπών για Siemens, Βατοπαίδι και Ομόλογα
Παράταση των εργασιών των Ειδικών Επιτροπών της Βουλής που διερευνούν τις τρεις επίμαχες υποθέσεις Siemens, Βατοπαίδι και Ομόλογα, αποφάσισε ομόφωνα η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.
Παράταση των εργασιών των Ειδικών Επιτροπών της Βουλής που διερευνούν τις τρεις επίμαχες υποθέσεις Siemens, Βατοπαίδι και Ομόλογα, αποφάσισε ομόφωνα η Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.
Ειδικότερα, η Εξεταστική Επιτροπή που ασχολείται με την υπόθεση της Siemens και θα έπρεπε σήμερα, Πέμπτη, να ολοκληρώσει τις εργασίες της, πήρε προθεσμία μέχρι τις 28 Οκτωβρίου.
Η Προανακριτική Επιτροπή που εξετάζει την υπόθεση Βατοπαιδίου θα ολοκληρώσει τις εργασίες της στις 15 Οκτωβρίου και όχι την ερχόμενη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, ενώ οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής για τα ομόλογα θα παραταθούν μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τρέξιμο τον χειμώνα; Δέκα tips για αρχάριους
- Ο Άλεκ Πίτερς έσπασε μεγάλο ρεκόρ του Τεόντοσιτς στον Ολυμπιακό κι έγραψε ιστορία (vids)
- Καιρός: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία την Κυριακή – Πού θα σημειωθούν βροχές και χιονοπτώσεις
- Το τελευταίο riff των Megadeth – Μια «εξομολόγηση» του Ντέιβ Μαστέιν μετά από 40 χρόνια μέταλ
- Σχέση: Πέντε «μυστικά» που δείχνουν ότι ταιριάζετε
- Τσίπρας: Ολική ρήξη με το καθεστώς Μητσοτάκη – Σαρωτικές αλλαγές για ένα νέο κράτος για όλους



