Αποκλείει αναδιάρθρωση του χρέους ο Λουκάς Παπαδήμος
Η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους της, ανέφερε την Πέμπτη ο πρώην αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος σε δηλώσεις του, λέγοντας πως η κυβέρνηση και οι ευρωπαϊκές Αρχές το έχουν αποκλείσει. Η εφαρμογή των μέτρων για τη μείωση του ελλείμματος «θα ηρεμήσει τις αγορές», υποστήριξε ο Λ.Παπαδήμος.
Η Ελλάδα δεν θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους της, ανέφερε την Πέμπτη ο πρώην Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Λουκάς Παπαδήμος σε δηλώσεις του στο Market News International.
«Αυτό δεν είναι ούτε επιθυμητό ούτε πιθανό» ανέφερε, προσθέτοντας πως η ελληνική κυβέρνηση και οι ευρωπαϊκές αρχές το έχουν αποκλείσει.
Ο Λ.Παπαδήμος, σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, σημείωσε ότι ο καλύτερος τρόπος για να ηρεμήσουν οι αγορές είναι η επιμονή στη συστηματική και αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος καθώς και των μεταρρυθμίσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας.
«Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, καθώς θα σημειώνεται πρόοδος στα δημοσιονομικά και θα αυξάνεται η αξιοπιστία της πολιτικής, νομίζω ότι οι αγορές θα ηρεμήσουν» υποστήριξε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η βαθμολογία στη Euroleague μετά τις νίκες που πέτυχαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βαρκελώνη: 15 τραυματίες μετά τον εκτροχιασμό τρένου – Συγκρούστηκε με τοίχο
- Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις εγκαταλείφθηκαν από τις ΗΠΑ
- «Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι φούσκα» – Ο προφήτης Εντ Ζίτρον και η κατάρρευση της μεγάλης απάτης του 21ου αιώνα
- Κρήτη: Έβαλε μέχρι και αγγελία για να βρει δουλειά – Συγκλονίζει η ιστορία της 87χρονης που ζει σε αυτοκίνητο
- Σλασκ Βρότσλαβ – Άρης Betsson 107-113: «Ζωντανός» για πρόκριση, με νίκη στην 2η παράταση
