Εορταστικό τεστ για την εθνική ανσάμπλ πριν το παγκόσμιο στη Μόσχα
Εορταστικό χαρακτήρα θα έχει το τελευταίο τεστ που θα δώσει η ελληνική ομάδα ανσάμπλ, πριν από την αναχώρησή της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής της Μόσχας (20-26 Σεπτεμβρίου). Οι νεαρές πρωταθλήτριες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους το Σάββατο, στις 16:00, στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, μπροστά σε όλους τους φίλους της ρυθμικής γυμναστικής που θα θελήσουν να βρεθούν εκεί για να τις εμψυχώσουν ενόψει της σημαντικότερης διοργάνωσης της χρονιάς.
Εορταστικό χαρακτήρα θα έχει το τελευταίο τεστ που θα δώσει η ελληνική ομάδα ανσάμπλ, πριν από την αναχώρησή της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής της Μόσχας (20-26 Σεπτεμβρίου).
Οι νεαρές πρωταθλήτριες θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους το Σάββατο, στις 16:00, στο Ε.Α.Κ. Αγίου Κοσμά, μπροστά σε όλους τους φίλους της ρυθμικής γυμναστικής που θα θελήσουν να βρεθούν εκεί για να τις εμψυχώσουν ενόψει της σημαντικότερης διοργάνωσης της χρονιάς.
Η ελληνική ομάδα του ανσάμπλ (Αθηνά Τσινασλανίδου, Αλεξάνδρα Γεωργοβασίλη, Μαριάνθη Ζαφειρίου, Σταυρούλα Σαμαρά, Δέσποινα Τσουμαλάκου) θα ταξιδέψει για τη Ρωσία την Τετάρτη.
Σε ό,τι αφορά στο ανσάμπλ, το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Μόσχας θα αποτελέσει το πρώτο κριτήριο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012:
Οι 24 καλύτερες ομάδες (από τις 29 που θα αγωνιστούν) θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στο αντίστοιχο παγκόσμιο του 2011, στο Μονπελιέ της Γαλλίας, όπου και θα δοθούν τα Ολυμπιακά «εισιτήρια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Αγρότες: Παρέμειναν τη νύχτα στο Σύνταγμα – Αποχωρούν το μεσημέρι με την υπόσχεση συνέχισης του αγώνα
- Δουλειά του κεντρικού τραπεζίτη δεν είναι να δίνει συνεντεύξεις στα τρολ της «Ομάδας Αλήθειας» ούτε να κάνει ατεκμηρίωτες καταγγελίες
- Eurovision 2026: Εξοργισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης για τον ήχο στον Β’ Ημιτελικό
- Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο ΟΑΚΑ μετά το buzzer beater του Μπόλντγουιν
- «Ανθοδέσμες» από κρουασάν και unboxing στον έρωτα, που… περνά από τον φούρνο και το ζαχαροπλαστείο
- Οδηγός πήγαινε με την όπισθεν στη ΛΕΑ της Λεωφόρου Σχιστού για να αποφύγει την κίνηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (14/2): Πού θα δείτε το Λεβαδειακός-Ολυμπιακός και δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
- Αντίστροφη μέτρηση για τις φορολογικές δηλώσεις – Πότε λήγει η προθεσμία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 14.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/david-billings-__I-gX-cnd8-unsplash-1-136x85.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442